Hotel Merville Beach, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ☆ ☆
Cene
Od 1.120 € na osebo
O hotelu

Lokacija
Hotel Merville Beach leži na severnem delu otoka, ki je primeren za izbor celo leto. Le kratek sprehod do bližnjega kraja Grand Baie, ki je središče dogajanja z restavracijami, bari in trgovinami.

Hotel je krasen izbor za družine in tudi za pare. Najbolj značilen je spa kotiček pod zvezdami, kjer boste ob masaži ali sproščanju  uživali v pogledu na zvezdanto nebo in neskončno morje.

Sobe
Barve sob so živahne barve, ki so značilne za Merville Beach hotel. Imajo pogled na laguno ali tropski vrt. Standard sobe in superior sobe so v glavni zgradbi hotela s pogledom na morje ali z delnim pogledom na morje.

Opremljene so s klimo, telefonom, SAT TV, brezplačen Wi-Fi, Minibar, sefom, sušilecem za lase, moč elektrike 220/240-volt.

Opis sob

Standard soba
Velikost 29 m2, sobe so v glavni zgradbi hotela. Opremljene so preprosto v tropski rumeni, rdeči in oranžni barvi z zakonsko posteljo.

Superior soba
Velikost 34 m2, sobe so v glavni zgradbi hotela. Modrina in smaragdno zelena barva opreme v sobi se ujema z okolico.

Deluxe soba morska stran
Velikost 30 m2, sobe so v vrtu in imajo nepozaben pogled na morje. Na terasi sobe boste lahko uživali v nepozabnih trenutkih. Soba je opremljena z zakonsko posteljo, kopalnica je opremljena s tuš kabino, wc je posebej.

Deluxe soba bungalovi
Velikost 34 m2, preprosta oprema v drznih barvah z dodatkom topline. Locirane so na vrtu. Soba je primerna za družine z možnostjo povezovalnih sob.

Deluxe družinske sobe
Velikost 52 m2, tradicionalni slamnati bungalovi, ki so locirani na  vrtu in so namenjeni družinam. Sobe so opremljene z zakonsko posteljo in kaučem, ki se odpira na prostorni balkon. Kopalnica je v svetlih barvah z dvema umivalnikoma in ločenim tušem za tiste, ki so na vrhu bungalova.

Hotelska ponudba 

Restavracija & Bar
Uživali boste lahko v avtentičnih lokalnih okusih v restavraciji na tropskem vrtu ali plaži.

Hotel Merville Beach ima dve restavraciji. Ena leži v tropskem vrtu, kjer boste lahko poizkusili kitajsko, kreolsko in francosko tradicionalno hrano. Zraven imajo tudi picerijo, ki se je bodo razveselili večinoma otroci.
Jedi iz žara so popularna atrakcija, ki bodo v ponudbi ob rednih večerjah. Spremljala vas bo glasba lokalnih muzikantov in zabavljačev.

Druga restavracija hotela Merville Beach je locirana ob plaži s pogledom na laguno. Restavracija ponuja možnost strežbe na plaži. Zakaj ne romantična večerja ob svečah na plaži?

Vsak večer vas bodo zabavali talentirani plesalci, muzikantje in različni preostali umetniki.
Zabavali se boste ob tardicionalnih mauritiuskih ritmih lokalne glasbe nastopajočih.

Pravila oblačenja
V restavracijah v kopalkah ni dovoljeno. V času večerje moškim niso dovoljeni natikači ali kratke hlače.

Spa
V spa-ju se bodo našli tretmaji za vse. Spa hotela Merville Beach je največja značilnost. Poizkusiti nepozabno masažo v odprtem spaju s pogledom na morje in nebo.

Športne aktivnosti

Brezplačne
Zunanji bazen, snorkljanje, odbojka, tenis, telovadnica s fitnes opremo, pedolini, tenis, kajak, smučanje na vodi, vožnja s čolnom steklenega dna.

Za doplačilo
Ribolov, golf, izposoja gorskih koles, izleti z gliserjem in katamaranom, potapljanje

Plaža
Urejena peščena plaža v zalivu Grand Baie. Del plaže je privaten, urejen za goste. Gostom so  v uporabi ležalniki in  dežniki.

  

Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

Od 1.120 € na osebo
  • polet iz Ljubljane
  • letališke pristojbine
  • 7 nočitev z zajtrkom v standrad sobi
  • prevoz od letališča do hotela in nazaj
  • popust za mladoporočence
  • darilo za mladoporočenca (pareo, majica, plata sadja, romantična večerja-pijača ni vključena, peneče vino iz privat rezervata, poročna torta, tečaj kuhanja)
  • organizacijo potovanja, stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem