Poročno potovanje na Mauritiusu
"Poročno potovanje na Mauritiusu"

Ko se človek bliža zrelim letom, začne vedno bolj cenit svoje najbližje in čas z njimi. Nama je bilo usojeno, da se po 10 letih tradicionalne poroke vzameva še enkrat, tokrat v skladu s slovenskimi zakoni. Najina 7 let stara deklica je bila navdušena in pričeli smo s planiranjem počitnic v troje, kot družina. To ni vedno lahko, saj imajo agencije povsem enostaven pristop. Kam bi šli, koliko bi za to plačali in potem smo že kar pri koncu.

No, z Mirelo pač ne gre tako lahko :).

Postavila mi je kar nekaj vprašanj, na katere nisem bila povsem pripravljena. Sem pa kasneje spoznala, da so bila ključna, da smo bili nad tem potovanje izjemno navdušeni! Ker ključ je, da stranko spoznaš in razumeš kaj dejansko išče. Odleteli smo na Maurcius in se nastanili v kompleksu La Pirogue. To ni hotel, to je koncept! Izjemna kombinacija odličene hrane, vsak večer v živo program, čez dan pa Kids Club ponuja vsako uro zabavo za malčke.

Nazadnje sva morala najino pupo prositi da poliže sladoled v najini družbi, saj je kljub zagati z jezikom našla prijateljico iz Francije in neizmerno uživala v gradnji peščnih gradov, pojanja po bazenih, izdelovanja zapestnic, peke pic, tekme z raki, učenju srfanja in tradicionalnih plesov in še bi lahko naštevala.

La Pirogue je družini, parom, otrokom prijazen. Osebje nasmejano in vreme lepo, tudi ko drugje po otoku dežuje.

Mirela hvala, za predlog in sugestije. Lokacija resnično ponuja raj na zemlji, v svoji najlepši obliki.

La Pirogue, mi pa se vrnemo, tokrat z družbo, saj otrok itak ne bo na spregled :).

Mateja Čotar Župevc