Poročno potovanje na Mauritiusu
"Poročno potovanje na Mauritiusu"

Pozdravljena,
tako pa sva nazaj, na najino srečo živa in zdrava :)
Če na hitro povzameva najino potovanje, bilo je:
- pestro, nevarno, napeto: Kot je znano, nas je prvih 4 dni lovil eden večjih ciklonov (podoben temu nazadnje cca 15 let nazaj). Stanje na otoku je bilo resno in v visoki pripravljenosti na najhujše, midva pa sva itak vedela, da bo vse ok in sva se v tem času konkretno spočila.
- sproščeno: Takoj po preklicu nevarnosti je posijalo sonce in sledil je tri dnevni oddih na plaži in ob hotelskem baru :) z izredno prijaznim osebjem!

- raziskovalno, veselo: V raziskovalni del oddiha naju je lepo popeljal predstavnik agencije Emotions, prednost pa sva dala lokalnemu vozniku taxija, ki nama je pokazal lepote otoka skozi oči domačina. Tako sva tudi prihranila kar nekaj Rupijev katere sva kasneje unovčila pri nabavi njihovih dobrot (predvsem ruma :)
Hotel naju je v vseh pogledih pozitivno presenetil. Osebje naju je zelo lepo sprejelo in spremljalo na vsakem koraku s svojimi iskrenimi nasmehi in ustrežljivostjo. Hrana je bila zelo pisanega značaja tako v barvah kot v okusih, izredno okusna.
Prišla sva do zaključka, da je Mavricij ena izmed destinacij za tiste, ki si želijo užitka in luksuznega ležanja na plaži, pa tudi za vse tiste, ki si želijo raziskovanja in odkrivanja različnih kultur ter znamenitosti. Skratka en majhen paket vsega za prav vsakega. :) Zato hvala za pomoč pri odlični izbiri lokacije za najino poročno potovanje, v pravšnji meri sva se spočila kot tudi ogromno videla in naučila.
V priponki pa še par utrinkov..
HVALA za vse nasvete, besede, potrpljenje, čas, prijaznost in naklonjenost. :))
Pia in Aljaž