Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Zdravo!

Torej...poroka na Mauritiusu...sami presežki resnično. Že prvi dan so naju presenetili s tem, da so res ustrežljivi in prijazni. Avi (najin poročni organizator) je bil nadpovprečen. prijazen, zabaven in malo jasnoviden :) vse kar sem si zamišljala, je izpeljal tako kot je bilo treba. Šopek torta in ceramonija. Res upoštevajo želje in naredijo poroko brez stresa:) uradni postopki pa tako hitro opravljeni, da se zamisliš, ko prideš nazaj:) ni nama žal, da sva se odločila za ta korak na drugem koncu sveta....že planirava, kako se bova vrnila:)

Hotel La Pirogue je super. Hrana je bila odlična, naslednjič pa vseeno vzameva all-inclusive. Pa zagotovo 14 dni :) Vedno se je našlo nekaj, kar nama je ustrezalo. In vse je tako na nivoju, da je bilo na začetku kar malo čudno, saj tega nisva navajena. Manager hotela je bil izredno prijazen. Verjetno tudi zato, ke je konzul za Slovenijo (naju je skoraj kap, ko sva to videla).:) sobe prijetne in zadosti velike. Osebje v sosednjem spa-ju je odlično opravilo svoje delo. Make-up in frizura...top. Tudi na masažah se počutiš kot v raju. Skratka....vse krasno.

Otok nama je bil res prelep. Se splača malo pogledati naokoli. Sploh na slapove (Tamarind). Must do je bila za naju tudi hoja z levi. Kakšna nora izkušnja :)

S fotografom sva bila noro zadovoljna in ga priporoam vsem. Vedno nasmejan, pripravljen in tako spreščen, da sploh ne veš, da te slika. Fotke pa nenormalno lepe.

Vam je verjetno že vse poznano, ampak nama je bilo res wauuu. Res najlepša hvala za sodelovanje. Vas že priporočam naprej in vse prepričujem naj naredijo enako kot midva:)  

Še enkrat hvala!

Daša in Matija