Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Draga Mirela.

Kot sveža mladoporočenca se nadvse zadovoljna javljava po končani poroki in honeymoonu na Mauritiusu :)

Ko sva po dolgem letu pristala na Mauritiusu in zagledala prve palme, nama je bilo jasno da so pred nama nepozabni dnevi. Hotel Hilton naju je navdušil že na prvi pogled, da o udobju, prijaznosti osebja in odlični hrani ne govorim, o vsem lahko govoriva samo v najboljših presežkih. Vsak dan so naju razvajali in presenečali z drobnimi pozornostmi, da kar nisva mogla verjeti kako dobro se nama godi :) Poročna koordinatorka Maria je z večnim nasmeškom na obrazu poskrbela za vse najine želje za sam obred, tako da sva do ure najine poroke lahko brez skrbi uživala ob bazenu ali na plaži.

Poročni obred na plaži je bil prečudovit, vse kar sva si želela in še več. Dokler ne doživiš nečesa tako čudovitega si ne moraš misliti kako »wow« je to :) Vse pohvale tudi fotografu, ki je poskrbel za čudovite slike. 

Sam otok je seveda prečudovit, kar sva spoznala po zaslugi super izvedenih izletov s strani lokalne turistične agencije ogled Chamarela, slapu, hindujskega templja, plavanje z delfini, potapljanje pri koralnem grebenu…. Vse pohvale voznikom/vodičem, ki so nama Mauritius približali na njihov prijazen, topel in humoren način.

Še enkrat hvala za vso pomoč ob sami rezervaciji in napotke pred samim odhodom, hitro odzivnost in prijaznost.

<3

Klavdija in Robi