Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Draga Mirela,

javljava se s svojimi vstisi in slikami. Najprej na se vam zahvalim za čestitko, ki naju je počakala v sobi zvečer po poroki in vsej organizaciji ter odgovorih na nešteta vprašanja. Pot do Mauritiusa je bila dolga ampak je bilo vredno. Nama je žal, ker nisva mogla ostati dlje :).

La Pirogue je odličen hotel s prelepo okolico-bunaglovi, palme, plaža, bazen - popolno. Že ob prihodu je naju pričakalo ljubeznivo osebje in cocktail. Hotel ima prijetno vzdušje, vse je urejeno in zelo lepo diši. Nad hrano sva navdušena :).

Najin poročni koordinator v hotelu je bil Avi in je zelo prijeten in simpatičen. Na dan poroke je deževalo, zato na plaži ni bilo lepo, v vrtu pa vse mokro. No, Avi nama je našel lokacijo zraven bazena, ki je bila daleč lepša od ostalih stadardnih. Ostala sva navdušena. Na koncu sva imela srečo, ker sva se poročila na popoldni lokaciji in še po poroki se je pokazalo sonce. Top za slikanje :).
Fotograf je bil zelo dober, simpatičen in profesionalen. Slike so zelo lepe in zahvalila bi se Climax Production. Dodatno sva zaprosila za slike in so nama jih poslali. Vsa pohvala!

Hvala!

Želiva vam Vesel Božič in vse najlepše v Novem letu :)

Antonija & Ivan