Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Živjo Valentina in Mirela! 

Tako ja sva že doma in nadaljujeva po starem tempu naprej… Glede potovanja pa sploh ne vem kje naj začnem. 

Poročno potovanje in poroka na Mauritiusu je bila najboljša odločitev, podarila sva si nepozabno doživetje, ki je z vajino pomočjo preseglo vsa pričakovanja. Izjemno hvaležna sva za mirno, popolnoma sproščeno in sanjsko poročno doživetje, vajini Agenciji za super priporočila (npr. izbira hotela, fotografinjo, čas bivanja,…), organizacijo in angažiranost.  

Presenečena sva bila že od prvega trenutka, ko sva sestopila z letala, ko naju je lokalna agencija prevzela in poskrbela da sva varno prišla do hotela. V hotelu so glede poroke poskrbeli za vsak najmanjši detajl, dobila sem svoj apartma za urejanje, zaposleni so izjemno ljubeznivi, šopek in torto sva imela po svoji izbiri, zvečer naju je pričakala čudovita večerja in lepo pogrnjena miza za zajtrk. Na dan poroke sva dopoldne sproščeno uživala na plaži, ter resnično uživala v najinem dnevu. Nad fotografinjo Claudio sva več kot navdušena, je izjemno pozitivna in talentirana oseba, za naju si je vzela veliko časa, slike pa poslala v dogovorjenem terminu. Na izletih po otoku sva se noro zabavala.  

Zahvaljujeva se vama za vso pomoč, odgovore in informacije glede poroke. Želiva vama veliko sreče in uspehov pri vajinem delu, ker navsezadnje pomagata osrečiti ljudi. 

 

En lep pozdravček, Jasmina in Mustafa