Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Pozdravljena!

Midva sva vceraj prisla srecno nazaj domov.

Navdusena nad otokom, prijaznimi ljudim in hrano.

Sama organizacija hotela za poroko je res neverjetna - tocno to kar sva si zelela! Bi lahko temu rekli “poroka na kljuc” haha :) 

Sam hotel je res avtenticnega videza, kar nama je bilo zelo vsec, lokacija je ekstremna, odlicna izbira hrane, vreme sva imela super.. Zilwa je prelepa.. oh in sploh - res same pohvale :)

Kar se tice fotografinje, je res zelo prijetna punca, ki obvlada to kar dela. Bi jo z veseljem priporocila tudi drugim parom. 

Vam se lepo zahvaljujeva za vso storitev, odzivnost in prijaznost. Sigurno se se srecamo, saj bova otok ponovno obiskala - za kaksno obletnico.

Zdaj je bila bolj v ospredju poroka, naslednjic bo se kaksen izlet vec (za enkrat sva obiskala Port Louise, Flic en Flac, Grand Baie, Casela safari park, sla na izlet s colnom na sosednji otok, z zar kosilom..).

Domov sva prinesla tudi spominke in seveda rum ter velikooo vanilije (Urban je kuhar, tako da drugace ni slo:))

Osebja v hotelu je malo morje in cisto vsi so bili prijazni in nasmejani. Presenecena sva bila nad taxi vozniki, saj so bili zelo prijetni, z zeljo da ti ob voznji cim vec razkazejo, svetujejo ipd.  

Kar se tice certifikata, sva ga prejela na letaliscu ob odhodu. Ce sem prav razumela morava sedaj oba s tem certifikatom na upravno enoto da nama potrdijo poroko, da bo veljavna tudi pri nas. Je kaksen rok v koliksnem casu je to potrebno opraviti? 

Res se enkrat hvala za cudovit organiziran dogodek. 

Lep pozdrav,

Mia in Urban