Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Mirela živjo.

Sporočava ti, da je celotno potovanje bilo čudovito, hotel prekrasen, poroka sanjska. Vsakemu, ki naju vpraša, kako je bilo, kako smo se imeli, vedno odgovoriva, da je bilo veliiiiko bolje, kot sva pričakovala oziroma si zamislila.

Veseli smo, da se nam je vse poklopilo, da smo na vseh testih bili vsi negativni in da smo brez težav prispeli tako na Mauritius kot tudi nazaj domov. Vreme je bilo čudovito, enkrat nas je tudi pošteno zmočil dež - vedar je bila izkušnja zelo zabavna (smo se za 5 minut zatekli pod grmičke in drevesa). Morje prijetno, korale čudovite. Ljudje, kot si nama omenila, so res zelooo prijetni in prijazni - tako znotraj hotela kot tudi zunaj.

Glede trenutnega stanja in ukrepov so sicer zelo strogi in se držijo predpisanih ukrepov. Maske je potrebno nositi povsod razen na plaži, povsod so na voljo razkužila. Dvakrat smo bili tudi obveščeni s strani lokalne policije o upoštevanju ukrepov, vendar na zelo vljuden in prijazen način.

Hotel....jooj hotel. Smo vsi skupaj mnenja, da je izbrani hotel res bil prava odločitev za naš dopust. Res smo bili vsi očarani nad pozornim, skrbnim in prijaznim osebjem, čisto in lepo okolico hotela, vrhunsko hrano, čudovitimi bazeni, čistimi in prostornimi sobami in zelo lepo plažo. Sama voda oziroma morje nas v sklopu hotela ni preveč navdušilo, vendar za nas to ni predstavljalo večje težave, saj smo ob raziskovanju otoka z avtomobilom obiskali tudi druge plaže, kjer smo izkoristili priložnost za kopanje in snorklanje. Skratka, glede hotela - same pohvale!!! Smo bili presenečeni, da je hotel zastonj ponujal izposojo kajakov in druge opreme, izlete za potapljanje in ogled koralnega grebena - brez plačila so nam v hotelu zagotovili tudi dve lokalni SIM kartici!!!....ma ni da ni. Res TOP hotel.

Sama organizacija in izvedba poroke je bila odlična. Še danes ne moreva verjeti, kako so se za najin dan zaposleni v hotelu lepo potrudili. Lokacija poročne večerje je bila res lepa - pod palmami in zvezdami s prsti zakopanimi v pesek na plaži. Bolj romantično si pač ne znava predstavljati. Imeli smo še dodatne prošnje za otroška menija, katere nama je poročna koordinatorka brez težav in doplačila izpolnila. Vse pohvale, zahvale in pozdrave pošiljava najini poročni koordinatorki. Za tako malo najinega truda in nekaj minutk najine pozornosti so nama priredili zares sanjsko poroko. Iskreno sva jim hvaležna, da so tako lepo poskrbeli za nas vse na najin poročni dan. Obenem bi se zelo rada zahvalila tudi najinemu šoferju, kateri naju je dan pred poroko zapeljal na matični urad - zelooooo prijeten fant, za katerega nama je žal, da si nismo izmenjali kontaktov. Neverjetno je, da s človekom, po le nekaj preživetih urah dobiš občutek, kot da se po otoku voziš s pravim prijateljem. Se nama je zelo vtisnil v spomin in se mu zahvaljujeva za prijetno potovanje po otočku, za vse informacije, ki nama jih je zaupal, predvsem za to, da je za naju tako lepo poskrbel.

Skratka, izkušnja za vse nas je bila res nepozabna, tako lepega potovanja si sama nisva znala predstavljati. Mirela, zahvaljujeva se ti za vso pomoč pri organizaciji in za vse odgovore na kar veliko zastavljenih vprašanj. Sva zelo vesela, da sva se pri takšnem potovanju izbrala Divine travel agencijo, saj bi se nama zmešalo, če bi morala vse skupaj organizirati sama. Zares iskreno, hvala!!!! ❤

V priponki ti pošiljava nekaj utrinkov s poroke. Fotografij imava, kot si verjetno predstavljaš, zelooo veliko - tako s potovanja, kot s poroke. Naredila bova tudi lep posnetek, katerega bova objavila na youtube kanal
(https://www.youtube.com/channel/UCEzVd-6eynR796KTW48AfNA). Če se strinjaš, bova poročno agencijo označila v opisu pod posnetkom. Ti javim, ko bo posnetek objavljen.

Skratka, še enkrat, vse pohvale in zahvale vsem skupaj, tako tebi kot tudi lokalnim partnerjem Emotions in samemu hotelu. Izredno vesela in iskreno hvaležna sva vsem skupaj, da ste nama omogočili in organizirali tako lepo in romantično potovanje.

Prijeten pozdravček, Urška in Matjaž Vesel 🙂