Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Draga Mirela

Za nama je nepozabnih 8 dni na Mauriciusu, ki jih nikoli ne bova pozabila in se bova po vsej verjetnosti še kdaj vrnila nazaj za kakšno obletnico :)

Ko sva že stopila na ta prečudoviti zeleni otoček, sva bila čudovito sprejeta s strani lokalne agencije, nato pa še v najnem hotelu Le Recif prečudovit sprejem z dobrodošlo osvežilno pijačo.

Vse pohvale pa gredo vsem organizatorjem poroke, predvsem Vandani, ki je bila tudi moja priča, in njenim pomočnikom, ki so se trudili maximalno, da je bil najni poročni dan sanjski. Bilo je vse tako popolno, da si bolj ne bi morala želeti. Poroka na čudoviti plaži v čudovitem vremenu, prečudovit sončni zahod in romantična večerja na plaži. Vse pohvale gredo tudi fotografu, ki nama je naredil prečudovite slike. Tudi sam je bil tako navdušen nad njimi in se nama zahvaljeval, da sva čudovita. Tako sva dobila tudi več slik :)

Ostale dni sva tudi malo raziskovala po otočku in je res prečudoviti. Toliko ima za pokazati, da si nisva morala veliko ogledati. Bo za drugič :)

Hvala za vse, bilo je sanjsko.

Lep pozdrav,


Patricija & Borut