Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Draga Mirela! 

Čeprav je od poroke minilo že nekaj tednov, se z mislimi z največjim veseljem vračava na Mauritius, kjer sva brez dvoma preživela enega najsrečnejših in najbolj sanjskih dni v življenju. 

Vsa potovanja, bližnja in daljnja, sem do sedaj vedno organizirala sama. Ne glede na to, sem tokrat organizacijo poroke in poročnega potovanja z največjim veseljem prepustila tebi. Odločitve ne obžalujem niti za en trenutek, nasprotno, enako bi priporočala vsakemu paru, ki si želi čudovite poroke brez vsakega stresa.  

Ker je šlo za nekoliko spontano odločitev, posebnih pričakovanj res nisva imela. Želela sva si le poroko, ki bo za naju sanjska, na kateri bova maksimalno uživala, bila resnično srečna in povsem sproščena. Ne samo, da je bil poročni dan točno tak, kot sva si želela, vse od destinacije, hotela, poročnega paketa, ljudi, ... je povsem preseglo najina pričakovanja. Osebno se mi zdi najlepše, da je 'poroka' trajala od trenutka, ko sva prispela na letališče, do trenutka, ko sva se vrnila. V vmesnem času so sledila sama presenečenja, ki so naju vsak dan znova pustila brez besed – odličen hotel Trou aux Biches na čudoviti lokaciji, super hrana, izjemno prijazni ljudje, darila mladoporočencema, izbrana fotografinja Claudia in njen mož. Ne glede na to, da sva bila na poroki sama, nama je osebje hotela vsakič znova dalo občutek, da so tam samo za naju. Nivoja njihovih storitev, predvsem pa gostoljubja, res ne gre prehvalit. Istočasno smo bili na vezi z družino in prijatelji, tako da sva bila sama res samo takrat, ko sva si to želela. Oba se strinjava, da bi takšno poroko priporočala vsakomur, ki se s to idejo spogleduje, vsekakor pa tistim, ki jim je poročni dan intimno in povsem sproščeno preživeti s svojim partnerjem najpomembnejše. 

Kot že rečeno, najlepša hvala za organizacijo najbolj sanjske in brezskrbne poroke, vsa priporočila, prijaznost, ažurnost, pomoč pri organizaciji posebnega darila ;) in iz srca hvala, da si bila ena tistih, ki je najbolj najin dan pisala z nama. Bil je popoln, če bi lahko izbrala še enkrat, bi se odločila popolnoma enako. 

Keep up the good work in srečno obema z Valentino na vajini poslovni in zasebni poti! 

Maša & Domen