Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Pozdravljeni!

Vedno mi je težko iti z dopusta, ko pride čas za odhod. Ampak tako težko, kot mi je bilo tokrat, mi pa še ni bilo. Mislim, da smo vsi mi trije ustvarjeni za življenje tam 😎. Nam je žal, da nismo bili vsaj za 14 dni, ker je še ogromno za videt, kar nam ni uspelo. Tako da, če bodo finance dopuščale, se bomo še zagotovo vrnili. V hotelu smo spoznali slovenko, ki je prepotovala že marsikatero rajsko destinacijo in je rekla, da je Mauritius najboljši, sploh za družine, ker je res ogromno za videt in počet. In me je res presenetilo, kaj vse otok ponuja in tudi to, da je bilo ogromno družin z malimi otroki. Sem pričakovala same mladoporočence. Pa smo dejansko družine bilie v veliki večini.

Tako da ja, krasen dopust in prečudovita poroka. Slike sva dobila komaj danes, zato tako pozno odpisujem. Ker naju ni nihče razumel sva si upala povedati svoje zaobljube in je bilo res romantično in čustveno. V Sloveniji si nikdar ne bi upala iti v takšno intimo. Res prečudovita izkušnja in nepozabni spomini.

V resortu so pa tudi bili vsi prijazni in ustrežljivi nad vsemi pričakovanji. Se človek hitro navadi na takšno razvajanje 😉. Prav tako agent, ki je prišel do naju iz vaše lokalne agencije. Nama je dal ogromno uporabnih napotkov za raziskovanje otoka. To, da vsi govorijo angleško, je pa tudi zlata vredno, saj se brez težav vse zmeniš in urediš.

Hvala za vse in upam, da bodo vsi vaši pari tako navdušeni, kot smo bili mi.

Pošiljam nekaj poročnih utrinkov in vas lepo pozdravljam,


Maja Knez Vodopivec