Poroka na Mauritiusu
"Poroka na Mauritiusu"

Pozdravljena Mirela,

midva končno zares dojemava kaj vse se je dogajalo v zadnjih tednih, sploh tistih 11 dni na Mauritiusu, v hotelu Trou aux Biches je bilo SANJSKO!

Če najprej omenim hotel, ne morem prehvaliti vseh, ampak res vseh zaposlenih, ker so na vsakem koraku izredno prijazni in ustrežljivi za karkoli, kar rabiš, tudi za tisto kar še ne veš, da rabiš :) Da o samem hotelu niti ne govorim, ker dobesedno jemlje dih na vsakem koraku... tako urejena okolica, kot tudi plaža, sobe, restavracije. Ogromno je raznih aktivnosti, ki so na voljo brez doplačila, kar sva seveda dobro izkoristila (SUPanje, glass boat, snorklanje z ladjico, kajaki, ...). Hrana pa vrhunska!

Kar se pa poročnega dne tiče, moram izpostaviti, da kljub temu, da so nama na uradu določili pozno uro za obred, so še preden sva sploh prišla do hotelske poročne koordinatorke, v hotelu sami uredili, da je bila poroka ob takšni uri, kot je ponavadi. In čeprav dam zelo težko vajeti iz rok, je poročni dan minil popolnoma brez najinega kakršnegakoli truda, za vsako stvar so naju prišli iskat, pospremili, .... ni da ni :) midva sva malo se malo pred poroko še namakala v bazenu. Pa še vsa darilca in presenečenja, tako s strani hotela, kot vaše agencije, večerja ob svečkah na plaži, zajtrk v sobi, voščila itd., vse je še dodatno polepšalo najin popoln, nepozaben dan.

Tudi s fotografom in slikami sva bila zelo, zelo zadovoljna. Slike so čudovite, in dobila sva čisto vse, ki smo jih na poročni dan posneli-ne samo obdelanih, kar je še dodaten plus.

Mogoče bi izpostavila samo eno negativno stvar. Ličenje v hotelskem SPA-ju je bilo totalno razočaranje. Na srečo sem imela že probo, zaradi nezadovoljstva kar 2x, ker še vedno nisem bila zadovoljna sem se potem na koncu naličila večinoma sama. Mogoče sem preveč zahtevna, ampak pričakovala sem nekaj na nivoju naših make-up artistov, tisto je bil pa precejšen polom. Na koncu se je vseeno dobro izšlo.

In še enkrat HVALA Mirela, za odgovarjanje na mojih nešteto vprašanj. Vse je bilo odlično organizirano, vse pohvale tudi lokalni agenciji, tudi za njih imava same lepe besede.


Lep pozdrav

B&A