Poroka na Mauritusu
"Poroka na Mauritusu"

Draga Mirela,

smo že mislili na vas ampak smo podaljšali naš dopust in nismo bili pri računalniku. Zahvalila bi se vam na čestitke in darilu v hotelu :). Bilo je vse super!

Mauritius je prekrasen, turkizno morje in bel pesek dajeta občutek kot, da si v raju. Ljubeznivost ljudi naju je navdušila že ob prihodu na letališče ob prvem kontaktu z vašo lokalno agencijo. Vreme je bilo relativno dobro (samo en dan je deževalo). Uspela sva se skopati, šla sva na nekaj izletom in s tem dobro izkoristila preostale dni po poroki. Hotel Sands je dober hotel, kjer je osebje zelo prijazno.

Sama poroka je bila fantastična, zelo sproščena in organizirana, tako kot sva si želela. Poslušali so najine želje in skrbeli, da je bilo vse tako kot sva si zamislila. Zadovoljna sva s fotografom, saj je imel super ideje za različne lokacije, ki so zabeležile najin dan.
Želiva se vam zahvaliti za vso organizacijo, upoštevanje najih želja in angažiranost, ki je omogočila, da je postala realnost. Imava prekrasne spomine za celo življenje in želiva si, da se ponovno vrneva in odkrijeva kotičke otoka, ki nama jih ni uspelo videti.

Če naju vprašate, bi vse še enkrat ponovila! Nama je že uspelo vse okrog naju navdušiti s poroko na Mauritiusu :).

Pošiljava še nekaj slikic iz poroke.

Hvala še enkrat za vse in upava, da se vidimo in slišimo ob prihodnjih načrtovanjih najinih potovanje, morda za obletnico ali kaj podobnega :)

Lep pozdrav,

Andreja in Marko