Poroka na Mauritusu
"Poroka na Mauritusu"

Mirela živjo!

Back to life, back to reality!

Sedaj se nama zdi, da so bile vse le sanje- prečudovite sanje. Vse je potekalo brez zapletov. Že sam sprejem na letališču in nato transfer do hotela. Ob vstopu v hotel pa je dih zastal. S sladkornim trsom krite strehe, kokosove palme, mivka, prečudovita plaža, res pravljično. Tudi zaposeni so bili zelo ustrežljivi in prijazni. Sprva se je bilo kar težko navadit, ker te res 'pedenajo' z vseh strani.

Prva dva dni sta bila namenjena urejanju dokumentov za poroko in za probo frizure ter make-upa, kar so opravili perfektno. S frizuro se je gospa kar namučila, ampak je poskušala, dokler ni bilo 'waaw'. Da o šopku sploh ne govorim. Zato je bil dan poroke toliko bolj sproščen, ker sva vedela, da bo za vse poskrbljeno tako kot mora biti. Vse so uredili bolje, kot sva si sama zamislila. Tako da, hvala tebi Mirela in hvala Zilwa hotelu, da ste naredili najin dan popoln.

Po poroki pa smo imeli čas za raziskovanje po otoku. Prelepa narava, kamorkoli pogledaš sladkorni trs, samo zelenje, res prečudovito. Videli smo skoraj vse, poizkusili smo tudi potapljanje do 12m, izlet s čolnom in piknik na plaži. Imeli smo čast obiskati tipični mavricijski dom, videli kako skromno živijo, jedli njihove tradicionalne jedi. Punce je gostiteljica oblekla v sari in nam risala s kano po rokah. Večer se je nadaljeval z njihovim plesom in pitjem ruma :)

Vse to in še več ponuja tale čarobni Mauritius. Bilo je vredno vsakega centa in če bi se morala še enkrat odločiti, bi izbrala isto pot.

Še enkrat hvala za vse, mogoče se slišimo že za prvo obletnico poroke ;)


Iva&Žiga