Poroka na Mauritusu
"Poroka na Mauritusu"

Živijo Mirela!

Po četrtkovi vrnitvi s poroke na Mauritiusu je za nama še cerkvena poroka v Sloveniji, tako da je sedaj končno malo več časa da še midva deliva nekaj svojih vtisov.

Najprej se ti morava zahvaliti, da smo na koncu le našli termin za željeni hotel, čeprav dva tedna kasneje. Hotel La Pirogue je namreč izpolnil vsa najina pričakovanja. Res edinstveni ambient v teh bungalovčkih s slamnatimi strehami, vsepovsod palme... res sanjsko vzdušje za tako edinstveno priložnost ;) V hotelu so bili izjemno prijazni, vedno na voljo. Hvala za presenečenje s strani Divine travel, presenečenja pa se kar niso končala ;) Sva imela občutek da naju v sobi stalno čaka nekaj, na koncu pa sva se za 3 dni selila še v superior bungalov najbližje morju, kot eno njihovih poročnih daril.

Od hotelskega osebja nama bo najbolj ostal v spominu Avi, ki je bil obenem najin poročni koordinator in priča. Vidi se da imajo stvari res utečene, da se lahko povsem sprostiš. Ker Jure prej še ni videl poročne obleke, so znali tudi to lepo izpeljati da sva se videla šele na prizorišču. V spa-ju so lepo poskrbeli zame, nimam pripomb čez frizuro in makeup. Tudi za poročnega fotografa meniva da je odlično opravil svoje delo, vsaj midva sva s slikami zadovoljna, kot vsi najini domači. Toplo priporočava tudi izbiro kitarista in pevke na poroki. Celemu dogodku je dalo poseben čar, ko sta odigrala in zapela nekaj znanih romantičnih pesmi, da sva lahko tudi zaplesala. Edino kar naju je malo skrbelo je bilo hitro spreminjajoče se vreme. Zjutraj povsem modro nebo, potem pa 2x deževalo... no do poroke se je zopet zjasnilo in nam je bilo vsem vroče ;) Temperature so bile pa drugače idealne in kljub oblačnim obdobjem je bilo po poročnem dnevu vreme odlično.

Pohvaliti morava tudi vašo lokalno agencijo, s katero sodelujete. Vsi njihovi predstavniki in šoferji so izredno prijazni. Po poroki sva si privoščila še nekaj izletov, kot so vožnja z gliserjem z ogledi in snorklanjem, živalski vrt Casela, znameniti kip Šivo in njihova svetišča, adrenalinska doživetja v dolini barv (vožnja s štirikolesnikom, 1,5km zipline, hoja po visečem mostu - t.j. zbitih deskah nad globeljo).

Kljub temu, da sva prvič doma pustila skoraj 2-letnega sina in sva ga noro pogrešala, nama je uspelo uživati in doživeti stvari, ki nama bodo za vedno ostale v spominu. Torej če povzameva bilo je NEPOZABNO!


Urška in Jure