Poroka na Sejšelih
"Poroka na Sejšelih"

Pozdravljeni! 

Se opravičujem za pozni odgovor, se še vedno preveč dogaja. 😊 

Hvala za čestitke! Sva več kot zadovoljna! 

Otok je res sanjski! Pravi Sejšeli! 😊 

Hotel je bil super! Sploh ni tako hudo, da bi res že rabil obnovo. Zelo lepo skrbijo za vse, so tudi obnavljali en lokal, skrbijo za okolico, čistočo … Zaposleni so res prijazni. Hrana je okusna, veliko izbire. Velika izbira aktivnosti. Sva sicer bila malo omejena, ker je bilo ves teden bolj slabo vreme (baje se to zgodi na 10 let, tako da imava kar srečo 😁). Sva pa hodila na jogo in aquajogo, imajo super učitelja iz Indije. Bila sva tudi na masaži in je bila odlična. Torej izkušnja s hotelom nad pričakovanji. Mislim, da za to ceno na Sejšelih dobiš nekaj takega. Ni pa bil tako luksuzen kot Northolm, sploh pa gotovo daleč od Four Seasons hotelov. Vseeno je bil nama pisan na kožo, če pa kdo išče nekaj bolj luksuznega, je pa treba tudi plačati vsaj še enkrat več. 

Poroka je bila sanjska! Točno to kar sva želela. V hotelu so poskrbeli za vse. Malo smo imeli nesporazum, ker imajo na spletu še vedno objavljen en star cenik za poroke, ki ni aktualen. To tudi vejo, ampak jih ne gane preveč. Pač Sejšeli. 😊 Sicer pa je bila poročna načrtovalka super, lokacija za poroko pripravljena popolno in tudi vreme je bilo v času poroke idealno. 😊 Torta je bila več kot okusna. Gospa, ki mi je uredila makeup in frizuro je bila res profesionalna. Je bil odveč strah, da bi me uredila preveč kičasto. 😊 

Super je bil tudi fotograf! Slike so res lepe. Za nekaj slik sem ga sicer prosila, da z njih zbriše ljudi, ki so na sliki, kar je tudi že uredil. Mogoče bi bilo boljše, če bi si vzel kakšen dan več za urejanje. 😊 Sicer pa zelo prijazen, ve, kaj dela, upošteval je najine želje … Edino dve uri sta čisto prehitro minili, tako da priporočam več časa za fotografiranje. 

Tudi lokalna agencija 7south nama je bila vedno na voljo, prevoz z letališča in na letališče super (z letališča sva imela cel avtobus samo za naju 😊). 

Na hitro, za vse skupaj sva se odločila pravilno. 😊 Edino kar sva umes ugotovila, da je sedem dni čisto premalo. Sva po parih dneh že gledala, da bi prestavila let domov, ampak bi bil strošek žal čisto prevelik. 🙄😊 Tako da priporočam vsaj deset nočitev. 

Hvala vam za vso organizacijo in upam, da smo na vezi za potovanje za kakšno obletnico. 😊


Lep dan!

N&G