Poroka v Grčiji, na Lefkasu
"Poroka v Grčiji, na Lefkasu"

Pozdravljena Mirela!

Hvala lepa za cestitke, sedaj sva se koncno malo ustalila. Toliko cestitk, zabav in presenecenj, ki so naju cakala doma huh priznam bil je naporen teden. Potem pa se vse to skombinirati s sluzbo... Hihi prezivela, jupi.

Glede poroke tam... Sva oba zelo zelo navdusena. Claire je zakoooon! Prijazna, fajn, nezakomplicirana...ravno tako kot Tasos in tudi Fotograf Lefteris. Super druzba so bili in vsec nama je bilo, ker je vse potekalo brez stresa, kar pa doma to ni izvedljivo. Takoj v ponedeljek, ko smo se dobili smo skombinirali okrasno cvetje, sopek in postavitev na plazi, potem sva s Claire sodelovali po vibru glede sprememb in detajlov. Res vse je bilo po pricakovanjih.

Na zacetku sem imela kar malo treme, ker so bili ljudje zvecer se vedno na plazi, ampak je kmalu minila ;) poroka je bila namrec na plazi Agios Nikitas, kjer sva imela odhod izpred hotela ob 18 uri, potem skozi ozko cesto skozi vasico do plaze. Obcutki so bili fenomenalni, ljudje so nama kar cestitali ze med potjo, potem se na plazi...res super! 

Hvala tudi vam Mirela, za tako odlicno izpeljan dopust. Moram priznati, da je bilo sodelovanje z vami odlicno, brez pripomb in z navdusenjem se vam iskreno zahvaljujem za vso organizacijo in vas trud. Hvala & pozdravcki, Anita&Tomo