Poroka v Grčiji, na Lefkasu
"Poroka v Grčiji, na Lefkasu"

Draga Mirela,

težko je opisati zelo lepo doživetje poroke na Lefkasu in poročnega potovanja le z nekaj besedami.

Na kratko, Agios Nikitas mesto, kjer sva imela rezerviran hotel je prekrasen. Manjša zelo lepa plaža, obdan z zelenjem, s hoteli, urejenimi hiškami grškega stila in tavernami z zelo okusno hrano (cene so dostopne).

Hotel Agios Nikitas je prekrasen hotel in izkoristila sva ga tudi za slikanje po poroki. Zajtrk je dober, sobe lepo urejene, čiste in s klimo ter balkonom...osebje zelo prijazno.

Poroka je bila čarobna in najbolj pomembno od vsega v sproščenem vzdušju (slika govori tisoč besed).

Clair poročna koordinatorka je vključila vse moje želje- dekoracijo, šopek, rezervacijo v restavraciji Rachi po poroki, morske detajle, lampione in svečke na plaži.

Desponia vižazistka je prekrasna punca, ki je razumela in upoštevala moje želje naravnega videza šminke in frizure. Fotografinja je odlično opravila svoje delo, še posebej, ker noben od naju se ne rad slika ampak je vstrajala (prinašala je tudi kavice pred poroko :) ). Matičar je bil prekrasen gospod od katerega smo dobili darilce, kot tudi od Clair.

Plaže?? Niti ena fotografija ne more pričarati lepoto in barvo morja.

Ampak Mirela, da ne bi bilo vas, ne bi imela poroke iz sanj in imela priložnosti spoznati tako krasne ljudi in prelep otok

Hvala Mirela za organizacijo, razumevanje in pomoč pri iskanju destinacije kot tudi hotela. Odlično ste opravili svoje delo!

Lep pozdrav in vse lepo!

Elvira in Nikola