Poroka na Zanzibarju
že od 2.900 €
Kmalu v naši ponudbi
Poroka na Mauritiusu
že od 2.050 €
Preberi več
Poročno potovanje na Sejšelih
že od 1.850 €
Preberite več

Odločite se za sanjsko doživetje v tujini

Pomislite na modro nebo, s soncem obsijane plaže, turkizno morje in neverjetne destinacije, ob katerih vam bo zastal dih. Če je takšna vaša predstava neprimerljive romatike, potem je Poroka v tujini prava izbira za vas. Eksotične destinacije za poroke postajajo vedno bolj priljubljene pri parih. Za primerljivo ali pogosteje celo nižjo ceno kot pri domačih porokah, lahko potrdite svojo ljubezen na osupljivi destinaciji. Ne glede na to ali si želite romantičnega pobega v dvoje ali biti obkroženi z družino in prijatelji, vam bo naša ekipa pomagala na vsakem koraku organizacije nepozabega doživetja! 

Izberite eno izmed osupljivih destinacij

Glede na dolgoletne izkušnje je naša ekipa pripravila jagodni izbor najbolj romantičnih destinacij iz celega sveta za vaš popoln dan. Naj vas prepričajo sanjske peščene plaže Sejšelov, sončni zahodi Santorinija ali čudovita kultura in narava Mauritiusa.

Preberite zgodbe naših strank

Draga Mirela,

zelim da Vam se zahvalim na svemu i na cestitkama.

iskustvo je nezaboravno. Nesto zaista posebno, pocevsi od nestvarnih boja do mirisa raznoraznih kulinarskih specijaliteta.

Mi smo sretni i zadovoljni, jer smo na ovakav nacin izbjegli sve moguce tradicije povodom vjencanja.

Planiramo svaku godisnjicu provesti na Mauricijusu,... Več >>

Zdravo Mirela,

danes zjutraj sva se vrnila v Ljubljano. Imela sva fantastičen dopust in nepozabno poroko, za kar se vam iz srca zahvaljujeva. Brez vašega truda, zavzetosti in prijaznosti, nič od tega ne bi bilo mogoče. Pošiljava še par fotografij, ki sva jih že prejela od Claudie (hvala za priporočilo, Claudia je res enkratna! :)... Več >>

Draga Valentina,  

Prije dva dana vratili smo se s čarobnog Mauritiusa.

Sve je nadmašilo naša očekivanja i riječ "zadovoljni" ne može opisati naše oduševljenje! Želimo vam još jednom iskreno zahvaliti na svemu. Brinuli ste se o svakom detalju, što je omogućilo da naše vjenčanje i cijelo putovanje budu apsolutno savršeni.

Sigurni smo... Več >>

Falling in love is the easy part,
planning a wedding is where it gets hard!

Poskrbimo za vsako podrobnost

Da boste lahko kar se da brezskrbni, vam nudimo celostno storitev poroke v tujini, od rezervacije letalskih kart in hotela do povezave z izkušenimi načrtovalci na lokaciji, ki bodo poskrbeli za vse ostale detajle, kot so poročna dokumentacija, obred, logistika, fotografije, darila, hrana, torta, cvetje in sprejem.