Najdita popolno destinacijo za poročno potovanje

Naša ekipa strokovnjakov za poročna potovanja vama bo pomagala, da bodo vajini medeni tedni kar se da romatični in nepozabni. Izbrali smo samo najboljše hotele in komplekse na najlepših destinacijah, ki dosegajo standarde medenih tednov in zagotavljajo resnično vrednost za ceno, ne glede na to ali gre za luksuzne ali bolj cenovno dostopne.  

Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius

Otok Mauritius ni le otok turkiznega morja, belih peščenih plaž in luksuznih hotelov. Podala vas bo želja po raziskovanju otoka pestrih zgodovinskih znamenotosti, kulturna in geografska znamenitost in skoraj neomejene aktivnosti, ki vas bodo odvrnile od poležavanja na plaži ali ob bazenu.

Paketi za mladoporočence
Od 2.100 € na osebo
Paketi za mladoporočenceVeč o destinaciji
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli

Sejšele sestavlja 115 otokov na zahodnem delu Indijskega oceana. Glavni otok Sejšelov je otok Mahe, kjer je tudi letališče, okoli glavnega otoka pa ležijo preostali granitni otočki. Navdušila vas bo narava otoka, lepe bele peščene plaže in mešanica kultur prebivalstva, ki vsak zase prispevajo k posebnim čarom otoka.

Paketi za mladoporočence
od 2.200 € na osebo
Paketi za mladoporočenceVeč o destinaciji
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi

Maldivi kjer je mivka bela kot nasmeh lokalnih prebivalcev, globoko modro morje polno podvodnega življena, turkizni grebeni so raj za potapljače, izbor počitnic za družine in poročna potovanja. Maldivi ležijo v vrstah dveh atolov v Indijskem oceanu. Sestavljajo jih 1.190 otočkov, ki jih objemajo koralni grebeni, ki ščitijo otoke pred vetrom in valovi. Lokalni prebivalci pa poseljujejo kar 200 otokov na Maldivih. Navdušila vas bo mešana kultura iz Azijskega, Afriškega in Arabskega dela, kjer je vsako kulturo obutiti po različnih otokih.

Paketi za mladoporočence
Od 2.500 € na osebo
Paketi za mladoporočenceVeč o destinaciji
Amerika
Amerika
Amerika
Amerika
Amerika

ZDA so zvezna republika v Severni Ameriki. Združuje jo kar 50 zvezenih držav. Glavno mesto je Washington. Najbolj znana je po svojih velemestih kot so New York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, ter naravnih parkih kot so Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Yellowstone in Death Valley. Razteza se med Atlantikom na vzhodu ter Tihim oceanom na zahodu, severno mejo pa si deli s Kanado in južno z Mehiko. Uradni jezik je angleščina, vera večinoma protestanti, sledijo rimokatoliki, prebivalstva pa je vse skupaj okoli 302 miljona. Lokalna valuta je ameriški dolar. Havaji so edina država v ZDA, ki je v celoti otok. Imajo okoli milijon tristo prebivalstva in so se ZDA pridružili 21. Avgusta 1959. Havaje sestavlja 137 otokov, večina ni poseljenih. Ima 8 večjih otokov: Niihau, Kauai, Hawaii – Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Molokai in Kahoolawe. Večina otokov je vulkanskega in koralnega izvora. Imajo tropsko podnebje, deževna doba je od oktobra do aprila, sušna doba pa traja od maja do oktobra.

Paketi za mladoporočence
Od 1.250 € na osebo
Paketi za mladoporočenceVeč o destinaciji
Dubaj
Dubaj
Dubaj
Dubaj
Dubaj

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI Združeni arabski emirati, ali na kratko ZAE, so z nafto bogata obmorska puščavska država na jugovzhodu Arabskega polotoka. Glavno mesto je Abu Dhabi, največje mesto pa je Dubaj. Od začetka 21. stoletja slovi kot prizorišče megalomanskih gradbenih projektov, med katerimi izstopajo denimo najvišji nebotičnik na svetu Burdž Kalifa, superveliko letališče Dubai World Central - Al Maktoum in nekaj luksuznih umetnih otočij pred obalo (Palmovi otoki, Svet...) Zdaj je eno najbolj obiskanih turističnih in poslovnih središč na svetu.TURČIJA Istanbul Carigrad je največje mesto v Turčiji in pomembno kulturno, gospodarsko ter finančno središče. Leži ob Bosporski ožini in obdaja naravno pristanišče Zlati rog. Istanbul je bil leto 2010 evropska prestolnica kulture, leta 2012 pa svetovna prestolnica športa. Zgodovinsko središče mesta je leta 1985 postalo del Unescove svetovne dediščine. Je edino mesto, ki leži na dveh celinah. Ponuja ogromno zanimivosti in znamenitosti kot so Modra mošeja, Zlati rog, Topkapi palača...

Oman
Oman
Oman
Oman
Oman

Sultanat Oman je obmorska država v jugozahodni Aziji, na jugovzhodni obali Arabskega polotoka. Oman na severozahodu meji na Združene arabske emirate, na zahodu na Saudovo Arabijo ter na jugozahodu na Jemen. Na jugu in vzhodu ima dolgo obalo ob Arabskem morju, na severovzhodu pa ob Omanskem zalivu. Mejo po morju si Oman deli z Iranom in Pakistanom. Omanu pripadata še eksklavi Madha v Združenih arabskih emiratih in Musandam ob Hormuški ožini v Omanskem morju. MUSCAT: Je glavno mesto Omana in pristanišče, ki ga ni mogoče najti nikjer na svetu. Muscat pomeni " varno sidrišče ", morje pa še vedno predstavlja večji del mesta. Tukaj se dnevno pripelje veliko potniških ladij, kontejnerjev z blagom. To prispeva h gospodarstvu mesta in zagotavlja preživetje ribičev vzdolž plaže Shatti al Qurm in Athaiba. V zadnjem času je vir rekreacije na Bandar Jissah in Shatti al Qurm peščenih plažah, ki se raztezajo skoraj brez prekinitve od Muscata pa vse do meje Združenih Arabskih Emiratov. SALALAH: Je glavno mesto južnega Omana v pokrajini Dhofar. Je drugo največje mesto Omana in največje mesto v pokrajini Dhofar. Podnebje v regiji in monsun omogočata, da v mestu raste nekaj zelenjave in sadja kot je kokos.

Paketi za mladoporočence
od 1.260 € na osebo
Paketi za mladoporočenceVeč o destinaciji