O nas

O nas


Zakaj izbrati Poroko v tujini?

Poleg tega, da vam ponujamo širok izbor poročnih lokacij v tujini, je naša ključna prednost ta, da vam bomo pomagali načrtovati poroko do vsakega najmanjšega detajla in vam bili na voljo na vsakem koraku. Imamo namreč več kot 10-letne izkušnje z načrtovanjem porok v tujini in smo osebno obiskali vse destinacije, ki so na voljo v naši ponudbi. Verjamemo, da vam lahko le na ta način zagotavljamo ustrezen nivo kakovosti ter svetujemo glede izbire pravega hotela in destinacije za vas. Izkušnje iz prve roke so namreč za pare neprecenljive, sploh ko gre za eksotične dežele, kjer je tveganje še toliko večje.

 

undefined
Valentina Konjar

Kdo smo?

Ustanoviteljici Poroke v tujini sva dolgoletni prijateljici, ki naju druži izjemna strast do potovanj. Že od nekdaj so naju privlačile eksotične dežele in sva zato tudi na vsakoletnih oddihih preizkušali vedno nove destinacije. Praktično noben kotiček sveta nama ni ostal skrit, zato danes toliko bolj prepoznava in ceniva tiste, ki v sebi skrivajo poseben čar in romantiko.

 

Poleg strasti do potovanj,se nama je skozi leta oblikovala tudi skupna ambicija in vizija, da z najinimi izkušnjami pomagava, svetujeva in olajšava parom načrtovanje sanjske poroke v tujini. Najina odločnost in vztrajnost je navsezadnje pripeljala do ustanovitve lastne agencije, kjer lahko ustvarjava edinstvene poročne zgodbe.

 

undefined
Mirela Hočevar

Poroka v tujini je odraz najinih vrednot, ki jih boste začutili v vsaki interakciji z našo ekipo. Zavedamo se, da je poroka zares nepozaben in edinstven spomin, zato poskusimo zares dobro spoznati vsak posamezen par. Le tako lahko omogočimo, da vaša poroka odraža to edinstvenost. Oseben pristop in odprta komunikacija je edini način, da zagotovimo zaupanje v to, da se bo pred in med potovanjem vse odvilo tako kot je treba. Preko številnih pogovorov poskušamo izvedeti vaše želje in smo izjemno prilagodljivi, da ugodimo tudi najbolj zahtevnim. Zagovarjamo rek, da težav ni, so samo izzivi!

Isto mero skrbi in prizadevnosti, ki jo imamo pri načrtovanju porok v tujini, kjer je osredtočenost na detajle najbolj pomembna in izrazita, odražamo tudi pri organizaciji poročnih potovanj, družinskih počitnic ali katerih koli dogodivščin v tujini.