Poroka v tujini - prednosti in slabosti

Se sprašujete bi se poročili doma ali v tujini?
Za vas smo napisali nekaj prednosti in slabosti, ki vam bodo morda pomagale pri odločitvi poroke v tujini.

Prednosti
1. Lokacija poroke v tujini kjer bosta dahnila svoj DA je zunaj na prostem, na eksotični lokaciji z drugačno hrano, rožami in glasbo, ki bo vaš dan naredila nekaj posebnega.



2. V večini so poroke v tujini bolj ugodne kot doma.



3. Že isti trenutek po poroki, se bo nadaljevalo poročno potovanje.



4. Povabiš lahko majhno skupino najbližjih ali prijateljev, če si lahko to privoščijo ali privoščite.



5. Lahko pa se poročiš čisto sam v objemu svoje ljubljene osebe in po poroki s slikco presenetiš svoje bližnje. Kako romantično :)
6. za poroko v tujini vam ni potrebno skrbeti kako se bo vse odvijalo. Za vse bo poskrbljeno s strani potovalnega agenta že pred vašim odhodom, kar bo za vas popolnoma brez stresa.



7. Če boste imeli željo, pri organizaciji poroke v tujini lahko tudi sodelujete. Še vedno so obleka, fotograf, rože in okrasitev vaša izbira :).

Slabosti
1. Prijatelji in najbližji si morda ne bodo mogli privoščiti potovanja z vami ali pa ne bodo mogli biti toliko dni odsotni



2. Verjetno se bo našel nekdo, ki vam bo poroko v tujini zameril in bo razočaran

3. Ne boste imeli toliko kontrole pri organizaciji poroke v tujini kot morda doma

4. Lahko se zgodi, da boste po poroki obžalovali, da niste imeli bližnjih in prijateljev ob sebi

5. V primeru, da boste povabili najbližje in nekaj prijateljev ter želeli plačati, bo lahko strošek poroke v tujini enak ali celo višji, kot, če bi se poročili doma



6. Ne glede na izbor potovanja na eksotične destinacije v času najlepšega vremena vseeno obstaja možnost zaradi hitrih sprememb v vremenu, da boste imeli tudi kaj dežja (v primeru slabega vremena na dan poroke, se datum poroke prestavi)




Divine Travel