Najbolj priljubljene destinacije za poročno potovanje.


Prvi del.

Se naslednje leto poročita in že zaključujeta s celotno organizacijo poroke? Kaj pa poročno potovanje? Sta že izbrala svojo destinacijo?


Med najbolj priljubljenimi in romantičnimi destinacijami za poročno potovanje so Maldivi, kjer se bosta na izbranem otočku lahko razvajala v spa kotičkih, uživala na prekrasnih plažah bele peščene mivke, se potapljala in raziskovala najbolj bogato podmorsko življenje na svetu ter uživala v kulinaričnih dobrotah.

Maldivi so znani po številnih otočkih, manjših ali malo večjih. Na otokih ni kaj dosti početi izven hotela, zato pa le-ti ponujajo vso zabavo, ki bo vajino poročno potovanje naredilo kar najbolj romantično.

Kako izbrati pravi otok?
Priletela bosta na glavni otok Male, iz katerega bosta imela organiziran prevoz do izbranega resorta. Razdalje do otokov so različne. Nekateri ponujajo prevoz s čolnom, vodnim gliserjem ali manjšim letalom. Odvisno od tega, koliko je izbran otok oddaljen od glavnega letališča.

Za tiste, ki jim že sam polet do destinacije, ki traja lahko tudi do 15h (le letenje), predstavlja napor, predlagamo, da si izbereta otoček, ki bo blizu glavnega otoka.

Otoki, ki jih priporočamo:

Bandos Island 4*, Maldivi, znan po najlepšem koralnem grebenu za vse ljubitelje potapljanja ali snorkljanja. Le 15 minut vožnje s čolnom.

undefined

undefined undefined

undefined undefined

Centara Ras Fushi Resort 4*, Maldivi, za vse, ki si želite izkusiti vile na vodi in zanje ne bi odšteli preveč denarja. Resort je oddaljen 15 minut vožnje s čolnom od glavnega otoka Male. Tako boste lahko raziskali tudi središče otoka Male, če boste želeli.

undefined  undefined

undefined  undefined

Addaran Prestige Vadoo 4*, Maldivi je butičen resort, ki ponuja 40 vil na vodi. Resort je oddaljen 15 minut vožnje od glavnega otoka Male, kjer bosta uživala v razvajanju v vili. Dobila bosta tudi svojega butlerja. Terasa vile s steklenim dnom je raj za poležavanje in spremljanje neverjetnega podmorskega življenja morja Maldivov, po katerem slovijo. Glede na velikost otoka resort ponuja eno restavracijo in en bar. Priporočamo ga za pare, ki si želijo intimnost in mir.

undefined  undefined

undefined  undefined

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 4*, Maldivi vaju bo navdušil. Vsi tisti, ki poznate verigo hotelov Sheraton, veste, da lahko pričakujete moderno ponudbo, kjer bo za vaju odlično poskrbljeno. Postrežba je zelo dobra in ponuja bogat izbor restavracij, barov in vodnih športov. Na izbranem otoku vama gotovo ne bo dolgčas.
Resort je oddaljen 20 minut vožnje od glavnega otoka Male.

undefined  undefined

undefined  undefined
undefined  undefined

Raj na zemlji je resort Taj Exotica Resort & Spa 5*, Maldivi, ki je od letališča na otoku Male oddaljen 15 minut vožnje s čolnom.
Resort ponuja 55 vil na vodi - od velikih do zelo velikih vil. Glede na majhnost otoka ga definitivno uvrščamo med najvišji rang resortov, nekatere vile imajo tudi lasten bazen. Resort pa ponuja tudi Presidential vilo, ki je največja in najbolj luksuzna vila na svetu.

undefined  undefined

undefined  undefined

undefined  undefined

Cene hotelov se gibljejo od 300 – 1.000 eur na noč s polpenzionom.

Na Maldivih priporočamo, da izbereta storitev all inclusive v primeru, da si želita ves dan razvajati v eksotičnih napitikih in kulinaričnih dobrotah.
Za vse tiste, ki bi vam polpenzion zadostoval, so cene obrokov povprečno med 10 – 20 eur, za vodo pa bosta morala odšteti od 3 – 5 eur za steklenico.

Maldivi nudijo širok spekter cenovno dostopnih otočkov, od bolj intimnih pa do najbolj razkošnih