Naše ideje poročnih oblek poroke na plaži

Ena izmed stvari, ki se jih bodoče neveste najbolj veselijo, je iskanje primerne poročne obleke za poroko. Ker se pari v večini želijo v tujini poročiti na sanjskih peščenih plažah eksotičnih destinacij, smo pripravili nekaj nasvetov, kako izbrati pravo poročno obleko.

Poročna obleka za nevesto

1. Obleka naj bo kupljena/izposojena že pred poroko.

Priporočamo nakup ali izposojo poročne obleke že pred vajinim odhodom, saj oddaljene destinacije nimajo velikega izbora poročnih salonov in morda v kratkem času, ki ga boste imela pred poroko na sami destinaciji, ne bosta našla poročne obleke, ki sta si jo zamislila.

2. Pakiranje poročne obleke

Kaj je hujšega kot izgubljena prtljaga? Zato predlagamo, da poročno obleko pospravita v ročno prtljago. Lahko jo zložita v kovček, ki je namenjen ročni prtljagi, nahrbtnik ali pa v nosilne vrečke, ki so namenjene prenašanju oblek.

Ne skrbita, da se bo vaša obleka zmečkala, saj bodo v hotelu z veseljem poskrbeli za to in jo tudi zlikali.


3. Priporočamo tri tipe oblek za poročni obred na plaži

V času vajinega poročnega obreda bo na izbrani destinaciji vroče, zato priporočamo, da je poročna obleka lažjega materiala, saj bo poročnemu obredu sledilo tudi slikanje s fotografom, ki lahko traja tudi do dve uri.

  1. Romantična poročna obleka

Čipka, ki bo za vedno ostala romantični dodatek oblekam in je nekaj, s čimer boš bodoča nevesta gotovo sprejela pravo odločitev.

Poročna obleka je lahko delno dekorirana s čipko ali pa v celoti. Predlagamo dolgo obleko, ki se lahko malenkost tudi vleče po tleh.

       2. Zapeljiva poročna obleka

Sproščenost, svoboda in intima so občutki, ki vaju bodo preplavili pri poroki v tujini. Izberi zapeljivo obleko, kjer bo bodočemu možu zastal dih, ko te bo zagledal v njej.

      3. Kratka poročna obleka

Ker poročni obredi potekajo v večini v popoldanskem času, ko je sonce lahko najbolj močno, je priporočljivo izbrati tudi kratko obleko. Krilo je lahko do kolen ali pa tudi krajše. Lahko je oprijeto ali pa široko.


4. Barva poročne obleke

Pri barvi obleke ni omejitve; beige, barva šampanjca, bela ... Izberi svojo naljubšo.

5. Dodatki

Naš nasvet je, naj bo izbira dodatkov preprosta, saj je obleka tista, ki mora izstopati. Tanka zapestnica ali tanka verižica, nežni uhani. Lase imaš lahko spete, spuščene, valovite ali ravne. Lahko jih popestriš s svežim cvetjem ali venčkom iz svežih rož.




Poročna obleka za ženina

Moški imajo pri izboru poročne obleke veliko lažjo nalogo kot neveste. Priporočamo lahkotno srajčko v barvi, ki se bo ujemala z barvo poročne obleke neveste.

Hlače so lahko kratke, do kolen ali dolge. Le materiali naj bodo tanki in lahkotni. Vse bolj zanimivo pri parih, ki se poročijo v tujini, je blago iz lana.



Ker se bosta poročila na destinacijih, na katere bosta v večini odpotovala v našem zimskem obdobju, bo iskanje poročne obleke pravi izziv.

Predlagamo, da se ob rezervaciji takoj odpravita v nakup, saj bosta morda ob kančku sreče dobila v poročnih salonih še kakšen popust na poletnih kolekcijah.

Ena izmed spletnih strani, ki nas navdušuje ob ponudbi poročnih oblek, je spletna trgovina Asos. Cene poročnih oblek se gibljejo od 100 eur pa tja do 500 eur. Odvisno od tega, kaj si želita. Brskajta po wedding dresses/poročne obleke, white dresses/bele obleke, beach dresses/obleke za na plažo.

Ker je vračilo izdelka brezplačno in preprosto, je stran še toliko bolj priljubljena.

Vseeno upamo, da bosta že ob prvem preizkusu izbrala pravo!

Preverita poročne pakete na romantičnem Mauritiusu >>

Divine Travel