Poročno potovanje

Čestitke mladoporočenca!

Skoraj vsi pari, si želijo po poroki na poročno potovanje. Je bilo vaše prvo vprašanje, kam bi lahko odpotovala? Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, ki vam bo pomagal pri izbiri destinacije za poročno potovanje.

1. Koliko dni imava za poročno potovanje?
2. Kdaj želiva odpotovati na poročno potovanje?
3. Kaj pričakujeva od poročnega potovanja?
4. Kaj želiva videti, početi na poročnem potovanju?
5. Kakšen je znesek, ki sva si ga zamislila za poročno potovanje?

Zakaj število dni?
Nekatere destinacije so od nas zelo oddaljene in je potrebno leteti tudi do 24 ur. Kje je še tista pot do odhodnega mesta letališča ali čakanje na letališču. V takšnem primeru vam svetujemo, da na sami destinaciji ostanete vsaj 8 nočitev ali več. Sama pot, sprememba časa, visoke temperature eksotičnih destinacij vas bodo utrudile, še posebej tiste, ki na letalu ne morete zaspati. Potrebovali boste vsaj en dan počitka.



Zakaj je pomembno obdobje vašega želenega odhoda na poročno potovanje?
Vsaka destinacija ima visoko sezono potovanja in možnost potovanja izven sezone. Seveda je potovanje v visokih sezonah lahko dražje, vendar je večja vrjetnost lepšega vremena.
Najbolj primerno je izbereti vmesno prehodno obdobje, ko cene ponudbe padejo in vreme je še vedno sprejemljivo in tudi turistov je manj.



Vaša pričakovanja, kaj želite videti ali početi na poročnem potovanju.
Napišita si na listek kaj pričakujeta od poročnega potovanja. Vsak naj napiše svoje želje. Listek prinesite s seboj svetovalcu naše  agencije in pomagali vam bomo pri pravem izboru destinacije.



Znesek, ki ste ga pripravljeni porabiti za poročno potovanje je velik faktor izbora kam boste odpotovali. Dolgi poleti oddaljenih destinacij imajo visoke cene letalskih vozovnic, visoka sezona potovanja vpliva na višje cene nastanitvenih kapacitet, ponudbe hrane v restavracij, vstopnic in vodenih izletov.



Odgovorili ste na vsa vprašanja.
Vzemite si trenutek in se oglasite v naši agenciji Divine Travel. S pravimi nasveti, izkušnjami in poznavanjem destinacij bomo za vas izbrali destinacijo za poročno potovanje.

Divine Travel