Poročno potovanje Oman

Želita si odpotovati takoj po poroki, ampak ne najdeta destinacije, ki bi bila primerna za potovanje v našem poletnem času?
Oman, nekaj posebnega, drugačnega in nad našimi pričakovanji.
Vas zanima kakšne so plaže v Omnu?

Večina eksotičnih destinacij ima nižje temperature v naših poletnih mesecih ali pa možnosti nalivov zaradi monsunov. Ena izmed destinacij, ki bi bila v juniju, juliju ali avgustu še kako primerna, je Oman.

Oman je arabska država in leži na severovzhodnem delu arabskega polotoka. Meji z Arabskimi Emirati, Saudsko Arabijo in Yemnom. Daje občutek močne identitete in ponosa zaradi svoje dediščine.
Stremi k visoki izobraženosti v prihodnosti.
Pokrajna, ki navdušuje in je mešanica plaž, gora, sahare in močne kulture.



Naj vam predstavimo morje in plaže

Več kot 1700 km dolge plaže veličastnega zaliva (Gulf of Oman) in Arabskega morja.
Kaj boste našli? Ene najbolj dih jemajočih intimnih plaž. Plaže, kjer bo morje navdušila potapljače in ljubitelje snorkljanja.

Khalouf Beach dovolj daleč od Muskata, da se boste lahko umaknili od turističnega dela.
Plaža flamingov in preostalih ptic. Sipine v ozadju in ribiči na plaži. Zaradi svojega širokega pasu je primerna za postavitev šotora.

Mughsayl Beach, skrita v Salala na južnem delu Oman. Daje občutek, da stojiš na tropski karibski plaži, na drugi strani bodo pred vami visoki neverjetni klifi.
Kokosovi nasadi in plantaže banan so vse do roba morja. V času deževnega obdobja ali poletja so valovi tako močni, da se prikazujejo v razpokah pečin kot eksplozija vode.



Tiwi Beach, kjer težko opišeš tone modrih barv morja plaže. Je najboljša lokacija za snorkljanje. Na določenih delih plaže so se naredili bazeni iz kamnov, kjer se boste lahko sproščali in zaplavali v mirnem morju.



Ras al Hadd plaža rezervata za želve, ki leži na vzhodnem delu vrha Omna. Ob 4.00 zjutraj boste lahko opazovali prebujanje želv in sanjski sončni vzhod. Res je zelo zgodaj, vendar vredno vstajanja.



Poglejte si naše ponudbe za mladoporočence Oman.


Divine Travel