Poroka brez stresa – se sliši nemogoče?

Mnogo je detajlov, ki lahko vajino poroko naredijo točno takšno, kakršno si želita in si jo zaslužita in vaju bodo še dolga leta navdajala s toplino, ljubeznijo in žarom. Prav toliko stvari pa vama lahko ta težko pričakovani dan tudi oteži in spremeni v živčno vojno.

In tu nastopimo mi – imamo več kot 10 let izkušenj in smo romantiki po duši, lokacije iz ponudbe pa smo tudi sami preizkusili. 

Seveda vama bo kakšna stvar dvignila pritisk, ne moremo pričakovati, da bo vse točno tako, kot si zamislimo, ne moremo 100 % zagotoviti, da bo veter ravno pravšnji in ne bo prevroče, da vas zjutraj ne bo presenetil mozolj na nosu, ne moremo povsem preprečiti običajne treme in vročice, ki vas bo morda za hip obšla ob zavedanju, da stopate proti moškemu oz. ženski svojega življenja.

undefined

A vse dokler perfekcionizem ne prekaša pozitivne naravnanosti in radosti ob dejstvu, da ste našli svojo sorodno dušo, s katero boste preživeli svoje življenje, bo tudi stres ostal na obvladljivem nivoju :)

Če te je radovednost zanesla na naš portal, pa si tudi na dobri poti :) Razmišljata, da bi usodni DA izrekla ob zvoku valov na peščeni plaži, ko morski vetrič nežno boža vajina goreča srca. Se sliši sproščujoče, kajne? Poroka v tujini je veliko manj stresna od tradicionalne poroke s 100 svati, od katerih ima vsak svoja pričakovanja, muhe in želje. 

Preveri, zakaj.

1. Najbolj pomembno je ugotoviti, kakšni osebi sta

Ali vama odgovarja več miru ali se boljše počutita v dinamičnem okolju? Kaj najraje počneta v prostem času? Kaj vaju povezuje? Kakšne barve vaju najbolj izražajo, kakšni detajli bodo poudarili edinstvenost vajine ljubezni? Kaj pričakujeta, kaj si želita? Zaupajta nama svoje želje in sestavili bomo paket posebej za vaju.

2.Poskrbimo za celotno organizacijo

Nič ni prepuščeno naključju! Naši paketi vključujejo polet, nastanitev, poroko, ureditev dokumentacije, pa tudi sproščanje v spa centru, romantične večerje in druge aktivnosti, s katerimi se bosta razvajala in uživala v vajini ljubezni. Tako se bosta zares lahko posvetila drug drugemu in na tej točki odpade veliiiko stresa!


undefined

3. Ves čas smo vam na voljo

Ob prihodu vaju bo pričakal naš predstavnik, ki vama bo na voljo skozi celotno potovanje, poleg tega pa se lahko kadar koli obrneta tudi na nas. Naši sodelavci so – tako kot mi – izkušeni profesionalci, ki se bodo trudili, da vama bo tako potovanje kot vajina poroka ostala v najlepšem spominu. .

4. Vse dokumente uredimo še pred odhodom

Ravno pri birokraciji poroke v tujini se rado kaj zatakne in po nepotrebnem povzroča preglavice. Vemo, kako vse poteka, kaj potrebujete, kam se je potrebno obrniti in koliko časa traja pridobitev vseh potrdil in dovoljenj, tako da se bosta vidva lahko posvetila prijetnejšim pripravam na veliki dan. Ob prihodu na lokacijo vaju bo tako že čakalo vse potrebno za formalni del poroke.
undefined

5. Obred traja le pol ure

Brez nepotrebnega dolgovezenja in ko bosta končno tudi uradno postala mož in žena, bo vajino srečo profesionalni fotograf ovekovečil na različnih lokacijah, kar vama bo vzelo vsaj še eno uro, če želita kaj posebnega, pa malce dlje. Tako bo dovolj časa za sproščanje in uživanje v novem statusu.

Draga ženin in nevesta – predvsem pa se osredotočita nase! Ne skrbita glede tega, kaj mislijo drugi, tudi če bodo svati potovali z vama, vedita, da vama želijo le najlepše. Bodita, kakršna sta – nič ni lepšega, kot mladoporočenca, ki se zabavata. Zato oblecita obleko, v kateri se dobro počutita, in poskusita zaplesati v poročnih čevljih – če tiščijo, jih pač zamenjajta!

Preverita poročni paket na Mauritiusu >>