Poroka na Havajih – otok Maui

Havajski biser Maui je edinstvena kombinacija dih jemajoče pristne naravne lepote, kopice zabavnih aktivnosti in tople ALOHA dobrodošlice. Pravi raj za vse, ki si želite svojo ljubezen ovekovečiti s poroko na plaži.

Maui je drugi največji havajski otoček, ki ga je TripAdvisor proglasil za najlepši otok na svetu! Prva izbira vseh, ki si želijo poroke na Havajih, če pa želite svoje medene tedne kombinirati z obiskom sosednjih otokov, se vam seveda prilagodimo. 

Kdaj potovati na Havaje

Uživajte v vročem poletju – vse leto! Havaji imajo idealno klimo in ker redko dežuje so priljubljena in predvsem varna lokacija za organizacijo poroke na plaži. Povprečne temperature ne padejo pod 18 stopinj in segajo vse do 30 ne glede na to, kdaj se odločite za potovanje. Če se želite izogniti velikemu navalu turistov in najvišjim cenam, priporočamo obisk med aprilom in majem ter od septembra do novembra.  

undefined

Zakaj poroka na otoku Maui

- svetovno znane rajske plaže s turkiznim morjem in belim, rdečim ali črnim peskom;
- mnoge naravne znamenitosti, kot na primer čarobni otoček Molokini v obliki lune, nacionalni park Haleakala z edinstvenim sončnim vzhodom iz t.i. hiše sonca, čudoviti slapovi, sveta dolina IAO in bambusov gozd; 

undefined

- mnoge športne aktivnosti, na primer potapljanje, surfanje, ribolov, vožnja s kajakom;
- poroka, priznana v Sloveniji;
- kombinirate lahko z obiskom drugih otokov;
- mila, tropska klima z redkimi padavinami;
- topla, pristna atmosfera prijaznih prebivalcev (ob obisku obvezno doživite tradicionalen luau);

undefined

- opazovanje kitov v zimskih mesecih, ko mimo plava več tisoč velikanov;
- priporočamo najem avtomobila za raziskovanje otoka (okvirna cena za 1 teden 250 €)

Poroka na plaži – katero izbrati?

Večina parov se odloči za poroko na južnem ali zahodnem delu otočka, razen svetovno znane plaže Kaanapali, na kateri zakon ne dovoljuje nikakršnih komercialnih aktivnosti (kazen do 5000 dolarjev). Običajno iščemo dele otočka, ki so nekoliko umaknjeni od množice – najbolj popularna plaža za poroke je Makena Cove, imenovana tudi Secret Beach (skrivna plaža), ki je umaknjena od ceste, vendar dobro poznana vsem organizatorjem porok, zato se lahko zgodi, da hkrati potekajo tudi 2 ali 3 poroke.

undefined

Na zahodnem delu otoka Maui pa se mladoporočenci za poroko na plaži najpogosteje odločajo med naslednjimi: Baby Beach in Lahaina, Napili Bay v Napili, Kapalua Bay in Ironwoods Beach v Kapalua.

Na jugu so med bolj priljubljenimi Poolenelena Beach v Makeni ter Keawakapu Beach in Palauea Beach v Wailei.

undefined

Povejta, kaj si želita in našli bomo idealno lokacijo za zaobljubo vajine ljubezni.

Cena poroke na Havajih

Naša ponudba je prilagojena za vse, ki vam čas ne dopušča daljših potovanj, in se želite poročiti v sklopu 7 nočitev na Maui otoku in raziskati ta prekrasen otok. Cena paketa, ki vključuje polet iz Zagreba, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu na plaži in poročni obred znaša že od 1.890 eur po osebi. Seveda pa se prilagodimo vašim željam in po potrebi sestavimo drugačno onudbo.

Preverite našo ponudbo za poroko na otoku Maui >> 

Divine travel