Poroka na Mauritiusu

Ste razmišljali o poroki na Mauritiusu?
Peščena plaža, sončen zahod, turkizno modro morje in le vajin dan. Romantičen, nepozaben, sanjski!
To si želita. Ena izmed pravih izborov destinacij je Mauritius

Zakaj poroka na Mauritiusu?

Ker bo nepozaben sončen zahod, peščena plaža in turkizno mordo morje naredilo poroko nepozaben spomin.
Ker je poroka na Mauritiusu civilno veljavna poroka tudi v vaši državi za kar pa je potrebno oddati osebne dokumente, ki jih agencija zahteva ob vaši rezervaciji ponudbe, preostali del in skrb bo prevzela agencija.
Kopijo dokumentov je potrebno agenciji dostaviti vsaj mesec dni pred odhodom na Mauritius, ki jih bo vaš svetovalec poslal na Mauritius v vpogled. Ob pregledu poslanih dokumentov s strani uradnih oseb na Mauritiusu, bo vaš izbrani datum poroke potrjen.


Izberite poročni paket

Si želite šopek na poroki, spremljava glasbe v ozadju med obredom, fotografa, ureditev frizure in ličenje neveste, torto, posuta tla z vrtnicami ali obok. Vse to in še več ponuajo na Mauritiusu.
Z našimi izkušnjami vam bomo z veseljem pomagali pri izboru hotela na Mauritiusu in poročnega paketa. Obiskali smo Mauritius, spali v hotelih naše ponudbe in bili priča na poroki na Mauritiusu. Svetovali vam bomo iz prve roke in za vas smo izbrali le najboljše.
Poročni paketi na Mauritiusu 

Ureditev dokumentov na destinaciji Mauritius

Na destinaciji boste dan pred poroko, ki bo določena že pred vašim odhodom, imeli ureditev dokumentov na mestnem uradu in sestanek z matičarjem. Urejanje dokumentov za poroko na sami destinaciji poteka hitro.
Dan pred poroko vas bo pred hotelom čakal prevoz, ki vas bo odpeljal do mesta Port Luise.
Na matičnem uradu v Port Luise glavnega mesta na Mauritiusu vas bo spremljala poročna koordinatorka lokalnih dobaviteljev. Za tem bo sledil sestanek z matičarjem, kjer vam bo podal možne proste ure za poroko na dan izbranega datuma poroke. 

Po ureditvi dokumentov na uradu v Port Luisu boste imeli organiziran prevoz do matičarji. Tam se boste dogovorili za uro poroke. Za dan urejanja dokumentov boste izvedeli takoj po prihodu na destinacijo Mauritius.

Sestanek s poročnim koordinatorjem

Sestanek s poročnim koordinatorjem bo potekal v hotelu na Mauritiusu, kjer boste locirani. S poročnim koordinatorjem si boste ogledali možne lokacije poroke, razložil vam bo kako bo obred potekal, povzel vašo rezervacijo poročnega paketa in dodatkov.
V večini boste imeli sestanek s poročnim koordinatorjem takoj naslednji dan po prihodu na destinacijo.

Civilen obred

Na dan poroke bo lokacija poroke že pripravljena. Obred poroke poteka približno pol ure in v času obreda vas bo fotograf slikal, ki vam bo pripravil nepozaben spomin že pred vašim odhodom domov. Med poročnim obredom bodo prisotni še matičar in priči.
Priče na poroki so lahko po vašem izboru, vaši prijatelji ali najbližji. V primeru, da se odločite poročite sami, imate priče že vključene v izbrani poročni paket.
Po podpisu dokumenta boste uradno poročeni.

Čestitke mladoporočenca!


Divine Travel