Poroka v tujini

Razlogi zakaj bi se par odločil poročiti v tujini so odvisni od posameznika. Ko se par dokončno odloči, takrat nastopimo mi :).




Pogosto je najtežja odločitev kam odpotovati. Toliko lepih destinacij. Ker smo obiskali vse naše destinacije ponudbe, vam bomo z veseljem pomagali pri odločitvi, da vam bo izbrana destinacija na koncu pisana na kožo.



Kaj sledi?

Predlagamo, da se oglasite v naši agenciji. Kontaktirajte nas po telefonu ali po emailu. Pripravite si vprašanja in razmislite kakšna bi bila vaša sanjska poroka.
Najraje vidimo, če se za začetek oglasite pri nas, tako si lahko vzamemo čas in izvemo podrobnosti, ki si jih želite pri poroki v tujini.



Pred prihodom razmislite:
- kje bi se želeli poročiti (na plaži, v hotelu, na travniku, na griču, v vili, pod obokom...)?
- termin, ko boste lahko odpotovali (zelo pomemben, saj le tako lahko predlagamo izbor destinacije, ki je odvisna od vremena)?
- razmislite kaj bi si želeli početi na poročnem potovanju, ki sledi po poroki ( obožujete potapljanje, pohodništvo, kolesarjenje, vodne športe, kulinariko...)?
- koliko dni imate na razpolago za potovanje (na podlagi tega izberemo oddaljenost destinacije, saj na nekatere destinacije letite tudi po 24 ur)?
- kakšen je znesek, ki ste si ga zamislili za potovanje in poroko v tujini?



Na podlagi teh informacij bomo predlagali destinacijo, ki mislimo, da bo za vas najbolj primerna.

Zapisali si bomo vaše podatke in vam pripravili ponudbo, ki bo vključevala tri pakete različnih hotelov in lokacij za poroko.
Po prejeti ponudbi in pregledu ponudbe se bomo ponovno slišali, kjer vam bomo pomagali izbrati paket.
Ob izbranem paketu boste prejeli navodila za dokumente, ki jih bomo pred potovanjem potrebovali, da bo vaša poroka v tujini veljavna tudi doma.

Poročni paket
Poročni paketi se razlikujejo med seboj in so odvisni od destinacije. Vedno boste imeli na začetku ponudbe na razpolago osnovni paket, ki ne vključuje dodatkov. Da bo poroka še bolj romantična vam bomo predložili možnosti, kot so, poročni šopek, cvet za ženina, make up za nevesto in ureditev frizure, ureditev nohtov, glasba med obredom in seveda tudi fotografa, ki se nam zdi zelo pomemeben, saj so slike večen in nepozaben spomin.



Ob dokončni odločitvi, predaji dokumentov iz vaše strani, ki jih potrebujemo, boste preostalo lahko odmislili in le nestrpno čakali na datum odhoda :)

Za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

Divine Travel