Romantični Mauritius

Postanita eno in se prepustita otoku ljubezni. Nekaj predlogov, da bo vajino potovanje na Mauritius še bolj romantično.

Če si bosta s svojo ljubljeno osebo zaželela romantičnih počitnic, vam priporočamo Mauritius. Je najboljši izbor za romantičen pobeg.

Flic and Flac je ena najbolj romantičnih in najdaljših plaž na Mauritiusu, ki je edini kotiček na otoku kjer bosta lahko opazovala najlepši sončen zahod.






S kajakom po Ile D’Ambre otoku nudi mir in tišino, kjer bosta imela priložnost za izklop telefonov in s kajakom raziskovati lepoto lagune svetlih peščenih plaž. Dan popestrita s kosilom na otoku, kjer vaju bo obkrožala le narava.



Alexandra falls/slapovi so del nacionalnega parka v Black River okrožju sprekrasnin razgledom na dolino. Za pare, ki so ljubitelji narave in aktivnosti bo nepozaben izlet.



La Case du Pecheur je majhna restavracija ob morju, ki nudi tudi prenočišča. Pri njih bosta uživala v lokalnih jedeh svežih sestavin. Privoščita si preprosto a romantično večerjo.



Eden najbolj romantičnih hotelov, kjer priporočamo paru bivanje vsaj dveh nočitev je Lakaz Chamarel hotel na jugu otoka obdan z nacionalnim parkom.



Plavanje z delfini je nepozabna izkušnja. Izbirata lahko med izletom za 2 uri, kjer bosta s čolnom odpeljana do območja z delfini ali pa izbereta celodnevni izlet in uživata še v romantičnem piknik kosilu na plaži na otoku Ile aux Benitieres. Cene se gibljejo od 36 eur za dvourni izlet ali 114 eur za celodnevem izlet s kosilom.



Divine Travel