WOW, kako noro lepe lokacije za poroko v tujini

Razmišljate o poroki v tujini in še nista izbrala lokacije poroke?
Želita le nekaj drugačnega, romantičnega in nepozabnega?

Za vas smo pripravili nekaj idej.

Ko si zamislita poroko v tujini, se porajajo enaka vprašanja, kot bi jih imeli, če bi se poročili doma. Eno najpomembnejših je gotovo - kakšno lokacijo poroke si želiva?

Podajamo vama nekaj predlogov, morda bosta našla poročno lokacijo, na kateri si zlahka zamislita izreči usodni DA! 

Najbolj zaželena romantična poroka na plaži



Najbolj priljubljene destinacije za izbor poroke na plaži so Mauritius, Sejšeli, Karibi, Francoska Polinezija, Cookovi otoki in Tajska. Vse te destinacije imajo lepe bele peščene plaže. Lokacijo poroke na plaži lahko okrasite po vaši željah. Osnovna dekoracija poroke na plaži, ki jo poročni organizatorji v tujini ponujajo, je lepo dekorirana miza, kjer vaju bo na mizi čakala knjiga, v katero boste na koncu s podpisom potrdili vajino poroko.
Seveda pa dekoracijo lahko izbirate tudi po vaših željah. Na primer poročni obok, okrašen s cvetjem, tla posuta s cvetjem rož, spremljava vajine ljubljene glasbe, med obredom vaju lahko spremlja lokalni muzikant, ki bo igral na violino ali kitaro.

Poroka v hribih



Izbor poroke v hribih je za vse ljubitelje narave. Kaj je lahko še lepšega kot naravne barve v ozadju vaše slike s hribi. Da je poroka veljavna tudi doma, kljub poročnemu obredu v hribih, je potrebno izbrati destinacijo, ki ponuja veljavnost poroke tudi doma. Ena izmed destinacij je Italija.

Poroka pod vodo



Poroke pod vodo so možne le simbolične poroke, kar pa pomeni, da se mora par pred poročnim obredom uradno poročiti na upravni enoti. Za vse tiste, ki obožujejo potapljanje. Ena izmed destinacij je Francoska Polinezija na otoku Bora Bora, kjer so možne poroke pod vodo.

Poroka v helikopterju



Ko si bosta zažela intimno poroko, kjer vaju noben mimoidoči ne bo videl, potem bosta morala izbrati poroko v zraku. Poroke v helikopterju so možno v Las Vegasu ali v New Yorku.

Poroka pod slapom



Ena izmed najbolj priljubljenih destinacij porok pod slapom so Havaji.

Kar je velika prednost poroke v tujini, da si sami lahko izbere poročno lokacijo, saj imate izbirate med destinacijami po celem svetu. Izberita svojo dogodivščino in imejta nepozabno poroko.


Divine Travel