Zakaj na poročno potovanje na Mauritius?

Otok Mauritius je ena najbolj ugodnih eksotičnih destinacij za poročna potovanja. Poroka je lahko že sama po sebi velik strošek, ko jo par deli z najbližnjimi. Vseeno pa si po poroki verjetno želita odpotovati na poročno potovanje.

Poleg lepih peščenih plaž, mešane kulture, prijaznih in gostoljubnih, je otok priljubljen med mladoporočenci.

Na Mauritiusu zelo lepo skbijo za mladoporočence in jim med proslavljanjem ljubezni vselej posvetijo dosti pozornosti. Toliko, da bo vaše poročno potovanje nepozabno.

Hoteli namreč nudijo popuste za mladoporočence in nekateri ponujajo za neveste tudi brezplačno bivanje. Zraven pa paru nudijo brezplačna darilca, kot so romantična večerja posebnega menija na plaži ob svečah, masaža za par, šampanjec v sobi ali zajtrk v sobo hotela.
Ideje za darilca so res nekaj posebnega, odvisna pa so od izbranega hotela.

Cene ponudbe za 9-dnevno poročno potovanje na Mauritius se gibljejo tudi že od 1.100 eur na osebo.
Cena vključuje polet iz Ljubljane, povraten prevoz do hotela na sami destinaciji in 7 nočitev s polpenzionom v hotelu s 4*.
Cena je okvirna in je odvisna od izbora termina potovanja in trenutne razpoložljivosti ob rezervaciji.



Kdaj priporočamo obisk Mauritiusa?

Mauritius je priporočljivo obiskati od meseca oktobra in do meseca aprila, ko je v teh mesecih pri njih poletje in visoka sezona potovanja. V mesecih januar in februar ima otok ciklonsko obdobje, kar pomeni, da lahko pričakujete kakšen naliv, vendar pa so te nalivi kratki, ki so ob visokih temperaturah lahko tudi kdaj pa kdaj dobrodošli. Da pa bi si zagotovili najboljši čas potovanja, priporočamo od začetka oktobra in tja do konca decembra in ponovno od meseca marca in do konca meseca aprila.



Poročno potovanje takoj po poroki.

Ker pa se večina parov poroči doma v poletnem času in bi si želela na poročno potovanje odpotovati takoj po poroki, si lahko Mauritius izberete tudi v naših poletnih mesecih. Temperature zraka so načeloma nižje in dosežejo tja do 26 °C čez dan. Zvečer je priporočljiva kakšna jopica ali jakna, morje pa je še vedno toplo in morda za nekatere tudi bolj osvežujoče, saj ohranja do 26 °C.
Ti meseci nudijo dosti nižjo ceno hotelske ponudbe.

Najboljši izbor mesecev za potovanje na Mauritius glede na ceno in vreme so konec septembra, začetek decembra in začetek meseca maja.



Izberi svoj paket za mladoporočence!


Divine Travel