Hotel La Pirogue, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ☆
Cene
Od 1.605 € na osebo
O hotelu

Hotel La Pirogue leži na zahodnem delu otoka v majhni prisrčni vasici Flic en Flac. Znan je po romantičnem vzdušju in zelo lepi plaži.

Značilen je po bungalovih, razkošnem bazenu s pogledom na morje kjer se boste lahko sproščali na ležalnikih ob dobri pijači po vašem izboru.

Hotel je primeren za družine in pare. Ponuja poroke kot tudi pakete za mladoporočence.
Od letališča je oddaljem približno 45 minut vožnje z avtomobilom.

Sobe
Bungalovi so narejeni iz vulkanskega kamna, strehe pa so narejene iz tradicionalne Mauritiuske slame.

Opis sob

Standard bungalov s pogledom na vrt
V velikosti 25 m2 za 2 odrasla + 1 otrok ali 3 odrasle osebe
Vsi bungalovi so pritlični in imajo privat teraso. V sobah sta kopalnica in wc posebej.
Imajo klimo, stropni ventilator, mini bar, elektronski sef, fen za lase, aparat za kavo in čaj, LCD flat TV, telefon, WI-FI.

Superior bungalov s pogledom na morje
V velikosti 35 m2 za 2 odrasla + 1 otrok
Vsi bungalovi so pritlični. V sobah sta kopalnica in wc posebej.
Imajo klimo, stropni ventilator, mini bar, elektronski sef, fen za lase, aparat za kavo in čaj, LCD flat TV, telefon, WI-FI.

Royal Suite
V velikosti 78 m2 za 2 odrasla in ima posebej ločen spalni del, jedilni z dnevnim prostorom in privat teraso.
Imajo klimo, stropni ventilator, mini bar, elektronski sef, fax, fen za lase, aparat za kavo in čaj, LCD flat TV, telefon, WI-FI.


Restavracija in bar
Glavna restavracija Thatches, v tropskem stilu Mauritiuske tematike.
Odprta je od 7.30 do 10.30 v času zajtrka, v času večerje od 19.30 do 22.00, kjer boste okusili azijske, indijske in mediteranske jedi z mauritiuskimi sestavinami.

V času zajtrka ponujajo rogljičje, jajčka na različne načine, palačinke na vse načine, mlečne izdelke in ostale dobrote.
V času večerje ponujajo 6 različnih kulinaričnih kotičkov. Azijska ponudba specialitet iz woka, curry specialitete, jedi iz žara, testenine s sočnimi omakami in pice.
Zraven se boste posladkali z neverjetnimi sladicami in slastnim sladoledom.

Ob plaži je Paul & Virginie restavracija s pogledom na laguno, ki ima a la carte ponudbo. Odprta je vsak dan od 12.30 do 14.30 v času kosila in ponuja lokalne specialitete. Od 19.30 do 22.00 ponujajo sveže morske jedi.

Tasty Mauritian cuisine je restavracija kjer boste svoje trebuščke napolnili v času kosila z lokalnimi specialitetami, jedi iz žara in tradicionalnih solat.
Odprta je od ponedeljka do sobote. V nedeljo ponujata kosila La Pirogue in Paul & Virginie restavracija.

Hotelska ponudba
Hotel ponuja brezplačne aktivnosti in nekatere z doplačilom.

Brezplačne aktivnosti so:  aerobika, raztegovanje in joga tečaji, vodna aerobika, košarka, mini golf, mini nogomet, namizni tenis, odbojka, badminton, tenis, neomejen dostop v fitnesu (uporaba uteži, martial arts, kickboxing, judo, aerobika) karate.

Aktivnosti z doplačilom: vodni športi (potapljanja, ribolov, parasailing, banana čoln, izleti s katamaranom, najem koles.

Dostop do golf igrišča 18 lukenj v Tamarini.

Spa

Aura Spa
Ponuja različne tretmaje za sproščanje za pare ali posameznike. Spa ima tudi salon, kjer si v času romantične večerje, posebnega večera, zabave ali poroke uredite pričesko.

Mini klub za otroke.
Klub za otroke je odprt med 10.00 do 22.00 in ponuja različne aktivnosti za otroke, kot je poseben tv kanal, tečaji jezika, poseben jedilnik za otroke. Možen najem varuške z doplačilom.
Dostopen je otrokom od 2 – 11 let. Ponujajo tudi aktivnosti za otroke od 12 – 17 let

Poroke
V La Pirogue hotelu bodo pripravili in poskrbeli za romantičen dogodek že pred vašim prihodom.

Hotel ponuja različne lokacije za poroko kot je poroka na pomolu, v mirni laguni, na beli peščeni plaži, na vrtu ali v Gazebu.

Plaža
Hotel ima dolgo peščeno plažo. Opremljena je z ležalniki in dežniki. 

Poročni paketi

Osnovni poročni paket

Od 1.977 € na osebo
 • polet iz Ljubljane
 • letališke pristojbine
 • 7 nočitev s polpenzionom v bungalovu v vrtu
 • transfer od letališča do hotela in nazaj
 • civilni poročni obred (rezervacijo datuma poroke na matičnem uradu, organizacijo in pošiljanje dokumentov na Mauritius, izdajo uradnega poročnega certifikata z Apostille, po potrebi pošiljanje certifikata, priči na poroki, organizacijo obiskov lokalnih uradov in prevoze, stalno pomoč lokalnega partnerja in poročnega koordinatorja na Mauritiusu, organizacijo potovanja, stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem)
 • Hotelski poročni paket (izbor poročnih lokacij, poročni koordinator, košara sadja za par v sobo ob prihodu, make up za nevesto, šopek za nevesto, cvet za ženina, likanje obleke za nevesto, likanje obleke za ženina, ena steklenica penečega vina med obredom, poročna torta za max 6 oseb, romantična glasba v ozadju med obredom (CD), posebna zatemnitev sobe na dan poroke, zajtrk v sobo za par jutro po poroki)
 • Darila za mladoporočenca (majica, pareo, krožnik sadja, romantična večerja brez pijače, steklenica penečega vina, torta za mladoporočenca)
Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

1.541 € na osebo
 • Polet iz Ljubljane
 • letališke pristojbine
 • 7 nočitev s polpenzionom v bungalovu v vrtu
 • Prevoz od letališča do hotela in nazaj
 • Popust za mladoporočence
 • Darila za mladoporočenca (majica, pareo, krožnik sadja, romantična večerja brez pijače, steklenica penečega vina, torta za mladoporočenca)
 • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem