Hotel Paradise Cove, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ★
Cene
Od 1.562 € na osebo
O hotelu

Na novo prenovljen butičen hotel Paradise Cove na severnem delu otoka v konceptu you & me, namenjen le odraslim, parom, mladoporočencem ali prijateljem.

Hotel je primeren za izbor celo leto.

Sobe
67 sob in suite razdeljene v štiri kategorije: deluxe sobe, deluxe premium, club junior suite in club senior suite.

Sobe so v svetlih barvah in nudijo udobje in privatnost. Vse sobe se odpirajo na teraso ali balkon, ki so opremljeni z ležalniki.

Opis sob

Deluxe soba
Velikost 50 m2, zakonska postelja in kopalnica svetlih barv nudita prostornost. V kopalnici sta tuš in posebej kad, gardarobna omara z kopalnim plaščem in natikači.

V sobi je sušilec za lase, brezplačen wi-fi, telefon, SAT TV, elektronski sef, klima, minibar, čaj in kava.

Sobe so locirane v pritličju in v prvem nastropju. Odprte so na teraso ali balkon s pogledom na vrt ali belo mivko zaliva.

Deluxe premium
Velikost 50 m2, zakonska postelja in kauč sta v istem prostoru in posebej kopalnica, ki je svetlih barv. V kopalnici sta tuš in posebej kad, gardarobna omara s kopalnim plaščem in natikači.

V sobi je sušilec za lase, brezplačen wi-fi, telefon, SAT TV, elektronski sef, klima, minibar, čaj in kava.
PLUS DVD player in nastavek za Ipod.

Ob polpenzionu vas bo v sobi čakala steklenica penečega vina, imeli pa boste tudi romantično večerjo ob svečah ob prihodu v hotel.

Sobe so locirane prvem in drugem nastropju.

Junior suite
Velikost 60 m2, zakonska postelja, renovirana kopalnica s tušem in posebej kadjo, wc je ločen. Garderobna omara s kopalnim plaščem in natikači. Barve prostora so turkizna in kraljevsko modra v kombinaciji olivne barve.

V sobi je sušilec za lase, brezplačen wi-fi, telefon, SAT TV, elektronski sef, klima, minibar, čaj in kava.
PLUS DVD player, nastavek za Ipod in espresso kavomat. Gostje junior suite imajo dostop do VIP lounga za urejanje formalnosti v sobi.

V restavraciji Indigo bo posterežen lahek zajtrk prav za goste junior suite.

Sobe so locirane pritličju in prvem nadstropju in drugem nastropju. 

Hotelska ponudba
Glasba v živo, igranje klavirja profesionalnih glasbenikov, tradicionalni sega ples enkrat na teden.
Biljardna miza, fitnes center, teniško igrišče, ogromen spa kotiček, vožnja s katamaranom, vodni športi (sup, smučanje na vodi, windsurfanje, zraven hotela laguna Anse la Raie za ljubitelje kite surfanja za začetnike in profesionalce.

Restavracije in Bari
Štiri restavracije lokalnih in internacionalnih jedi. Zajtrki so lokalne domače ponudbe (jogurtov, marmelad, tropskega sadja, kruha in jajčk).

V eni izmed restavracij boste okusili pestro ponudbo mauritiuskih, indijskih, evropskih in afriških okusov in specialitet.

Druga restavracija nudi morske jedi, ki je med bazenom in zalivom. Večerjali boste v romantičnih gazebah s pogledom na morje.

V tretji restavraciji ponujajo jedi Azijskega okusa z mešanico zelišč, začimb in sadja.
Restavracija z barom ob morju s pogledom na laguno kjer so v času kosila v ponudbi prigrizki, solate in dnevne specialitete. Naj se popoldansko razvajanje prelevi v nepozaben pogled na sončen zahod s koktailom v roki.

Drugi bar in galerija sta locirana v predverju hotela. Glasba v živo in zvoki klavirja so sprostitev vsak dana vašega bivanja v romantičnem hotelu Paradise Cove.

Športne aktivnosti

Brezplačne
Glavni bazen in bazen ob peninsuli, vodno smučanje, vožnja s čolnom steklenega dna, windsurfing, pedolini, jadranje, kajak, snorkljanje in sup, uporaba teniškega igriščauporaba fitnes centra, tečaji joge, obisk ribiške vasice Cap Malheureux, kolesarska 3 urna tura.

Za doplačilo
Potapljanje z inštruktorjem in izposojo opreme, učne ure kite surfanja, podmorniški safari, ribolov, parasailing, izposoja koles, izleti po otoku.

Plaža
Peščena v obliki malo manjšega zaliva. Glede na butičnost hotela na plaži nikoli ni gneče. Opremljena je z ležalniki in dežniki. Na travi so postelje, kjer boste uživali lahko v crkljanju s partnerjem ali branju knjig in pitju osvežujočih pijač.
Za tiste, ki se želite umakniti so skriti urejeni kotički s slamnatimi dežniki in ležalniki vzdolž plaže do peninsule.

Poročni paketi

Osnovni poročni paket

Od 1.915 € na osebo
 • polet iz Ljubljane
 • letališke pristojbine
 • 7 nočitev s polpenzionom v deluxe sobi
 • transfer od letališča do hotela in nazaj
 • civilni poročni obred (rezervacijo datuma poroke na matičnem uradu, organizacijo in pošiljanje dokumentov na Mauritius, izdajo uradnega poročnega certifikata z Apostille, po potrebi pošiljanje certifikata, priči na poroki, organizacijo obiskov lokalnih uradov in prevoze, stalno pomoč lokalnega partnerja in poročnega koordinatorja na Mauritiusu)
 • Klasičen hotelski poročni paket (ureditev lokacije poroke, 25% popust za nevesto pri frizuri in make up-u, ponudbe za mladoporočence in steklenica ruma, steklenica penečega vina “Brut”, romantična zatemnitev sobe, romantična večerja, poročni šopek za nevesto, cvet za ženina, poročna torta, zajtrk v sobo v jutru po poroki, dva muzikanta v času obreda)
 • Darila za mladoporočence (torba za na plažo za nevesto in klobuk za ženina, steklenica penečega vina ob prihodu in sadje, romantična večerja ob svečah v času bivanja, darila hotela, 1x tečaj kuhanja in mešanje koktajlov, darila pripadajo mladoporočencem, ki bivajo v deluxe sobi, mladoporočenci, ki bivajo v deluxe premium, club junior in senior junior sobah poleg omenjenih daril prejmejo še romantični zajtrk v Le Cove in peneče vino, 50% popust v spaju)
 • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem

Nadgradnja osnovnega poročnega paketa

860 € na par (doplačilo na osnovni poročni paket)
 • fotograf ( cel dan 9.00 – 19.00)
 • romantična gala večerja (jastog)
 • masažni ritual za par skupaj
 • dekoracija lokacije poroke
 • francoski šampanjec
Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

Od 1.477 € na osebo
 • polet iz Ljubljane
 • letališke pristojbine
 • 7 nočitev s polpenzionom v deluxe sobi
 • prevoz od letališča do hotela in nazaj
 • popust za mladoporočence
 • darilo za mladoporočenca (ob prihodu boste oskusili dobrete glavnega kuharja, steklenica vina, plata sadja, romantična večerja ob svečah-pijača ni vključena)
 • organizacijo potovanja, stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem