Mauritius za družine
Kategorija hotela
★ ★ ★ ☆ ☆
Cene
od 3.540 € za družino
O hotelu

Zakaj Mauritius?

Mauritius je svetovno znan po svojih čudovitih plažah, tropskem podnebju skozi celo leto in sproščujočem vzdušju. Poleg tega Mauritius ponuja še mnogo več. Plaže so dolge, brez gneče, obdane s prekrasno pokrajino tega vulkanskega otoka. Na Mauritiusu je ogromno resortov prijaznih družinam.  Na otoku ni nevarnosti malarije.

Družine in otroški klubi

Družine so dobro priskrbljene v hotelih z otroškimi klubi in odlično plažo, kjer je plitva in varna voda kot nalašč za najmlajše. Idealno okolje za učenje snorklanja in gradnje peščenih gradov. Večina družinskih hotelov ponuja različne vodne športe za starše, najstnike in otroke. Prav tako otroški klubi skozi različne dejavnosti približajo otrokom mavricijsko kulturo.  

Raziščite otok Mauritius

Na otoku je ogromno vodnih športov kot so surfanje, kajak, potapljanje na koralnih grebenih, ter vožnja z ladjico s steklenim dnom, kjer lahko opazujete podvodni svet in koralne grebene.  Tudi na kopnem boste našli nekaj idiličnih golf igrišč s prekrasnim pogledom na morje. Otroci bodo navdušeni nad naravnim parkom Casela, plavanjem z divjimi delfini in vodnim parkom Waterpark  Leisure Village. Mauritius nekoč dom zloglasnih Dodov je raj za narave ljubeče družine, ki imajo rade avanture. Na Mauritiusu so številni slapovi, območja naravnih lepot, ravno prav za družinski izlet.

Casela Park

Se razprostira na 25 hektarjih in gosti okoli 140 vrst barvitih ptic iz celega sveta od katerih je mavricijski roza golob ena najredkejših ptic na svetu. Poleg ptic boste videli tudi opice, želve, lemurje in tigre.

Casela park – safari

Casela park je pravo levje doživetje na otoku Mauritius. Če imate radi velike mačke s pozlačenim krznom in puhastimi tacami potem ste na pravem kraju. Tukaj boste dobili odlično priložnost za vstop v levji brlog in interakcijo z mladiči in njihovimi starši. Oglejte si jih od blizu v intimnem trenutku, ki ga ne boste pozabili nikoli. Po ogledu brloga vas popeljejo v avtohtoni gozd, dom levov in tigrov. Dobili boste edino priložnost, kjer boste opazovali te ogromne mačke v naravnem okolju.

Tilapia ribolov

Začnite dan z dobrim ulovom v Tilapia ribniku. Zgrabite ribiško palico in jo spustite v ribnik poln tilapia rib. Prava dogodivščina za otroke, ki se bodo 30 minut počutili kot pravi ribiči. Poleg ribolova lahko otroci hranijo teličke, ljubkujejo jelene in zajčke. Na koncu poti skozi park, sledi jahanje ponijev. Preden zapustite park obiščite še 4D kino.

Mini farma – hranjenje živali

Idealna mini kmetija, kjer otrokom približate naravo in živali. Živali na kmetiji bodo otrokom ponudile ganljivo nepozabno izkušnjo. Tukaj otroci hranijo mladiče po steklenici ali kar z dlani.  

01.dan: Ljubljana ali Benetke - Mauritius
Polet iz bližnjih letališč, odvisno od razpoložljivosti mest na poletih in ceni. Pristanek na Mauritiusu.
Ob prihodu na otok imate organiziran prevoz do izbranega hotela.

02. – 10. dan: MAURITIUS
Na Mauritiusu imate 8 nočitev. Izbirate lahko med družinskimi resorti od 3* do 5*. Priporočamo uživanje na plaži in družinske izlete v naravne parke.

10. dan: Mauritius - odhod
Organiziran prevoz do letališča in polet proti domu. Na poti domov se lahko ustavite v Dubaju, Parizu, Istanbulu, odvisno s katero letalsko družbo letite.

Poročni paketi