Poročno potovanje na Havajih
Kategorija hotela
★ ★ ☆ ☆ ☆
Cene
O hotelu

Havaji so otočje v Tihem oceanu in zadnja 50. zvezna država ZDA. Največji med otoki je Hawaii ali Big Island »veliki otok«. Ni težko razumeti, da so Havaji postali sinonim za raj. Sladke plaže, vulkani, koralni grebeni... Havaji se lahko pohvalijo tudi s svojo multikulturno dediščino. Tukaj se je rodil tudi predsednik ZDA Barack Obama. Na otokih pa so tudi potomci Polinezijcev, evropskih raziskovalcev, ameriških misjonarjev, ter azijcev, ki so delali na plantažah. V programu vam predstavljamo, Oahu, Big Island, Mai otoke.

PROGRAM PRIPOROČAMO aktivnim turistom in ljubiteljem narave

1.dan: EVROPA - OAHU

Polet z bližnjih letališč proti Havajem. Dobrodošli na Havaje na otok Oahu. Prevzem avtomobila in prevoz do izbranega hotela. Prost preostanek dneva.

2. dan: Oahu

Svetujemo obisk Pearl Harborja, ZDA Arizona Memoria, kjer se lahko poklonite padlim junakom. V večernjih urah, se sprehodite po znani plaži Waikiki ali skočite v toplo vodo in drsite po gladini prekrasnega oceana v spremstvu želv.

3. dan: Oahu

Prosti dan za vse ljubitelje surfanja, lahko pa si najamete tudi kajak, plavuti in masko ter raziskujete pisan podvodni svet.

4. dan: Oahu – Big Island

Prevoz do letališča, oddaja avtomobila ter polet proti Big Islandu. Pristanek na otoku (Hilo) ter prevzem avtomobila. Prevoz do izbranega hotela in prost preostanek dneva.

5. in 6.dan: Big Island

Obiščite dva velika vulkana Mauna Loa in Kilauea. Mauna Loa je največji vulkan na svetu, Kilauea pa je najbolj aktiven. Občutite sile narave medtem, ko raziskujete te megalitske velikane. Sprehodite se okoli katerja, kjer boste videli tunele lave, puščavo lave in parne zračnike. Po ogledu se ustavite v Jaggar muzeju, kjer boste izvedeli vse o delovanju teh zveri zemeljske sredice.

7. dan: Big Island

Danes se boste odpeljali na drugo stran otoka na Havajih, do Kailua-Kona (približno 3 ure). Na poti obiščite Pu'uhonua O Honaunau National Historic Site, na katerem boste lahko spoznali tradicionalni havajski sistem prepričanj in Kapu (zakonov), ki so bili osnova tega sistema. Tukaj je bilo tudi priljubljeno letovišče kraljevih družin, zato so neverjetni pogledi na plaže obdane s palmami, na lesene rezbarije in na ogromno lavino steno. Ustavite se lahko na pikniku ali pa nadaljujete pot do Kone. Kona je glavno mesto na zahodni obali.  

8.dan: Big Island – Maui

Prevoz do letališča, oddaja avtomobila in polet proti Maui otoku. Pristanek na otoku ter prevzem avtomobila. Prevoz do izbranega hotela in prost preostanek dneva.

9.dan: Maui

Obiščite Kihei najbolj vroče mesto na otoku, ustavite se na prekrasnih zlatih plažah, ljubitelji surfanja imate idealno priložnost uživanja na mogočnih valovih. Svetujemo tudi stop v Humpback National Marine Sanctuary, kjer si lahko opazujete kite.

10.dan: Maui

Zgodaj zjutraj se odpravite gledati sončni vzhod z ene najrazglednejših točk na vsemogočnem mirujočem vulkanu Haleakala.

11.dan: Maui

Prosti dnevi za počitek.

12.dan : MAUI – odhod

Prevoz na letališče, oddaja avtomobila in polet proti Evropi.

Poročni paketi
Paketi za mladoporočence

Paket za mladporočence

Od 2.200 € na osebo

Cena vključuje:

  • Letalski prevoz iz bližnjih letališč
  • Letališke pristojbine
  • Notranji polet Oahu – Big Island – Maui
  • Nočitve po programu v hotelih 2* in 3*
  • Najem avtomobila (kompaktklasse, vsa zavarovanja)
  • Organizacijo in potovanje ter stalno pomoč agencije Divine Travel