Potovanje Florida in New York
Kategorija hotela
★ ★ ★ ☆ ☆
Cene
Od 1.655 €
O hotelu

Florida ali Sončna država je raj za družine z otroki, za mlade, ki si želijo zabave in nakupov ter za mlade po srcu. Dobrodošli v Miami Beachu, mestu z nešteto visokih hotelov, nočnih klubov, trgovin, restavracij in peščenih plaž. Obiščite Art Deco, Little Havano, Seequarium, Versace rezidenco... Zapeljite se do sanjskih Key otočkov, obiščite dom Ernesta Hemingwaya ali pa se odločite za vožnjo s čolni na veter po močvirju Everglades, domu krokodilov.

New York, mesto, ki nikoli ne spi. Vožnja z ladjico do Kipa sovode, počitek v Centralnem parku, ugodni nakupi, potepanje po jazz klubih, ogled predstav na Broadwayu.. Ja to je Big Apple. 

1.DAN: Evropa - Miami
Polet iz bližnjih letališč in pristanek v Miamiu. Prevzem avtomobila in vožnja do izbranega hotela. Nočitev.

2.DAN: Miami
Prosto za ogled Miamia. Priporočamo ogled Ocean Drive, Little Havana, Coconut Grove, Biscayne...  Nočitev v izbranem hotelu.

3.DAN: Miami – Key Largo - Key West
Po zajtrku sledi vožnja čez 42 mostov, ki vodijo do otočkov Key Largo in Key West. Nočitev na otočku Key Largo.

Cca. 3 ure in pol vožnje.

4. in 5. DAN: Key West
Key West je najjužnejša točka celinske ZDA in med drugimi tudi dom znamenitega Ernesta Hemingwaya.  Prosti dan za uživanje na plaži v pravi karibski klimi.

6.DAN: Key West – Everglades
Zgodaj zjutraj sledi vožnja proti kontinetalnemu delu ZDA vse do narodnega parka Everglades. Danes vas čaka razburljivo popoldne. Vožnja s čolni na veter po narodnem parku Everglades ter ogled predstave s krokodili. Prevoz do izbranega hotela in nočitev.

Cca. 3 ure  vožnje.

7.DAN: Everglades – Marco Island
Zjutraj odhod s hotela in 40 minut vožnje do Marco otoka. Marco Island je največji otok izmed deset tisočih otokov Floride, ki se nahajajo v mehiškem zalivu. Otok opisujejo kot mikaven, mističen in čaroben otok. Danes boste uživali na belih peščenih plažah tega čudovitega otoka.

8.DAN: Marco Island – Miami
Prevoz do Miamia in prosto popoldne za počitek ali nakupovanje.

Cca. 2 uri in pol vožnje.

9.DAN: Miami– New York
Prevoz do letališča, oddaja avtomobila in polet proti New Yorku. Pristanek v New Yorku, prevoz do hotela v lastni organizaciji ter nočitev. Prosto popoldne.

10.DAN: New York
Po zajtrku priporočamo peš ogled New Yorka. Rockefellerjev center, 5 avenijo, Times Square, Wall Street, kitajsko četrt... Ne pozabite na večerni obisk Empire State Buildinga ter pogled na osvetljeni New York.  Prihod v hotel in nočitev.

11.DAN: Odhod
Prevoz na letališče in polet proti Evropi. 

Poročni paketi