Hotel Coral Strand Smart Choice, Sejšeli
Kategorija hotela
★ ★ ★ ☆ ☆
Cene
od 2.200 € na osebo
O hotelu

Lokacija
Hotel je ob plaži Beau Vallon Bay, 15 km od letališča in 5 km od glavnega mesta Victorija. Hotel je dobra izhodiščna točka za oglede otoka. Je v obliki črke U in ima vse skupaj 161 sob.  Pohvali se lahko s 3 km dolgo peščeno plažo, z idealno možnostjo plavanja in uživanja ob sončnih zahodih indijskega oceana. Prav tako se lahko pohvali z dostopno ceno.

Sobe

Standardne sobe gledajo na vrt ali na morje. Imajo TV, telefon, avtomat za kavo ali čaj, hladilnik, sef, sušilnik za lase in klimo.
Luksuzne sobe imajo dodatno bar, LCD TV, kavč v sedežnem predelu.

Check in ob 14.00Check out ob 10.00

Opis sob
Standard sobe s pogledom na hribe se nahajajo v novo zgrajenem krilu hotela sredi prekrasno urejenih vrtov, kjer se boste spočili od stresnega življenja.  Sobe so od plaže oddaljene le 3 minute hoje. Velikost sob je 24 m2 in sprejmejo 2 odrasli osebi + dojenčka.  Na voljo je 36 sob.

Standard sobe s pogledom na morje so sinonim za počitek in mir in ponujajo pogled na Beau Vallon plažo. Velikost sob je 24 m2 in sprejmejo 2 odrasli osebi + dojenčka. Na voljo je 102 sob.

Deluxe suite – pogled na hribe, so idealne za družine in imajo pogled na vrt. Sobe so enako opremljene kot standard sobe dodatno imajo še TV sprejemnik, zofo in dnevno sobo. Velikost sob je 42 m2 in sprejmejo 2 odrasli osebi in 2 otroka pod 12 let ali 3 odrasle osebe + 1 otrok. Na voljo je 16 sob.

Deluxe suite – pogled morje, sobe so idealne za družine in imajo pogled na morje. Sobe so enako opremljene kot standard sobe dodatno imajo še TV sprejemnik, zofo in dnevno sobo. Velikost sob je 42 m2 in sprejmejo 2 odrasli osebi in 2 otroka pod 12 let ali 3 odrasle osebe + 1 otrok. Na voljo so 3 sobe.

Silhouette Honeymoon suita z dih jemajočim pogledom na plažo Beau Vallon, vas bo prevzela ob sproščujočih zvokih valov in z najlepšim sončnim zahodom na otoku. Suita je zelo priljubljena med mladoporočenci, bivanje v suiti bo vaše počitnice na Sejšelih pripeljalo na drugo raven.

Vse sobe imajo:

Telefon z direktno linijo, IPTV z mednarodnimi kanali in internetno televizijo (IPTV2 v deluxe suitah), wifi 1 ura od 50 sejšelskih rupij, 24 ur od 250 sejšelskih rupij in 7 dni 750 sejšelskih rupij. Balkon, tuš, aparat za kavo in čaj, sef v velikosti prenosnega računalnika, mini bar na vprašanje.

Restavracije

Hotel Coral Strand ima 3 restavracije in 1 bar. The Island Trader z visokim stropom ponuja čudovit pogled na indijski ocean ter na Silhouette in North otoka, ki nežno počivata na obzorju. Tukaj lahko uživate ob zajtrku, ki ga strežejo od 07.00 do 10.00 ure ali ob večerjah, ki jih strežejo od 19.00 do 22.00 ure. Gostje lahko uživajo v specialitetah lokalnih kuharjev ob samopostrežnih hrani, ki je vsak dan drugačna.

Restavracija Mahek je indijska restavracija, ki ponuja raznoliko indijsko hrano, pripravljeno in postreženo na tradicionalen indijski način. V restavraciji lahko uživate ob gledanju kuharjev pri pripravah specialitet. Restavracija streže kosilo od 12.00 do 14.00 in večerjo od 19.00 do 21.45.


Bar Ocean Deck Pub
Neposredno ob bazenu ta legendarni bar ponuja pogled na ocean in veličasten pogled na sončni zahod. V baru ponujajo točeno pivo, vse brez alkoholne pijače, eksotične koktajle od 11.00 do 23.45 ure. Večere lahko preživite ob dobri živi glasbi. Bar je privlačen tako za goste kot za domačine

Ocean Deck

Bar kjer si lahko prinesete hrano in uživate ob bazenu. Bar streže hrano od 12.30 do 05.00 ure. Hrana je postrežena v plastičnih krožnikih in pijača v plastičnih kozarcih.

Športne aktivnosti

Športne aktivnosti se nahajajo tik ob čudoviti plaži Beau Vallon na levi strani hotela. Hotel ponuja nemotorizirane in motorizirane vodne športe, ki so za doplačilo. Nemotorizirani športi so surfanje, kanu, hobby cat, šnorklanje. Motorizirani športi so smučanje na vodi, jetski, parasailing. Hotel ima tudi potapljaški center Blue See Divers. Rezervacije se naredijo direktno v hotelu. Tam si lahko izposodite ali kupite potapljaško opremo.

Znotraj hotela nudijo tudi igre šaha, domine, karte, bingo in pikado. V hotelu najdete tudi trgovinico s spominki.

Plaža
Peščena plaža je v sklopu hotela.

Paketi za mladoporočence

Paketi za mladoporočence

Od 2.200 € na osebo
  • polet iz Lubljane 
  • letališke pristojbine
  • prevoz od letališča do hotela in nazaj
  • nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na vrt  
  • organizacijo in potovanje ter stalno pomoč agencije Divine Travel