Hotel Chaaya Island Dhonveli, Maldivi
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ☆
Cene
Od 2.310 € na osebo
O hotelu

Hotel je lociran na severnem atolu, Kaafu atol. Od glavnega otoka Male je z gliserjem dostopen v 20 minutah. Kaafu atol je znan po potapljanju, fascinantnih grebenIH, koralnih vrtovIH in razbitin, ki nudijo užitek potapljačem.

Nepozaben oddih za vse tiste, ki iščejo počitek, pustolovščino, romantiko in pomladitev.

Dhonveli pomeni bela mivka. Renovirane sobe, nedotaknjena plaža, bujna vegetacija in zapeljivo morje z laguno sta raj za ljubitelje surfinga in potapljače.

Hotel je primeren za družine kot pare.

Sobe

V hotelu Chaaya Island Dhonveli je malo manj kot 150 sob.
V sobah so minibar, kabelska TV, telefon, sef, sušilec za lase, brisače za na plažo in posteljica za dojenčka.

Opis sob

Bungalovi na vrtu
Bungalovi na vrtu so v dveh nadstropjih. Zgornji prostor kot spalni del z zakonsko posteljo ima iz balkona pogled na morje. Spodnji del, ki ima raztegljiv kauč nudi bungalovom na vrtu tudi možnost bivanja za družine. Spodnji del se odpira na teraso, ki je opremljena z ležalniki.

Superior soba
Hotel ima 24 superior sob s pogledom na morje v dveh nadstropjih po 6 sob. Vse sobe imajo klimo.

Bungalov na plaži
Bungalovi so tik ob plaži in imajo dva ločena prostora. Iz spalnega prostora je izhod na opremljeno teraso z ležalniki. Bungalovi na plaži so opremljeni s klimo.

Vodni bungalov
Lokacija vodnih bungalovov je na južno zahodnem delu otoka. 36 vodnih bungalovov je opremljenih s klimo, na terasi so ležalnik, jacuzzi in stopnice, ki vodijo v vodo. Notranji prostor ima ločen garderobni prostor.

Suite nad vodo
Hotel ima 24 Suite in so locirane na vzhodnem delu otoka. Opreljene so s klimo, opreljen v beli barvi dnevni prostor s posteljo.

Hotelska ponudba

Hotel nudi izlet na bližnje vasice Himmafushi in Huraa otok, ki so vredni ogleda, saj boste lahko občutili življenje lokalnega prebivalstva.

Za ljubitelje surfanja je otok sanjska lokacija. Otok pa je tudi raj za potapljače.
V ponudbi imajo izlet na glavni otok Male za nakup spominkov. Krasen izbor nakupa so na lokalnem trgu domače marmelade in slaščice.

Hotel ima zunanji bazen, fitnes center, potapljaški center, ribolov, tečaji surfinga in opazovanje delfinov.

Poleg imajo tudi hotelskskega zdravnika, menjalnico, turistični biro, pralnico in sobno postrežno.

Restavracija in Bar
Hotel Chaaya Island Dhonveli ima štiri restavracije in dva bara.

Restavracija na vrtu ima v ponudbi okuse kuhinje od vzhoda do zahoda s samopostrežnim barom. Ponuja zajtrke, kosila in večerje.

V restavraciji na robu lagune boste lahko preizkusili večerna doživetja. Restavracija je specializirana za morske jedi in zrezke najboljšega mesa. Jedi boste lahko popestrili z vini iz celega sveta.

Restavracija s pogledom na valovito območje hotela Chaaya Island Dhonveli nudi kuhinjo v živo, kjer boste lahko opazovali izkušene kuharje ob pripravi sveže hrane.

Restavracija z A la Carte ponudbo, ki je znana kot točka za surfing, poimenovana Pasta surfer točka. Restavracija je opremljena bolj športno z biljardno mizo, ostale športne igre in teraso, ki se razteza proti morju. Včasih so iz restavracije vidni delfini in kiti, ki je tukaj njihovo izhodišče.

Hotelski glavni bar nudi prigrizke in glavne jedi. Po želji vam bodo lahko na plaži uredili tudi romantilno večerjo ob svečah. Pestra ponudba aperativov, koktailov in žganih pijač.

Spa

Vse kar bo vaš oddih naredilo bolj sproščeno, vašo kožo gladko in napolnilo telo z energijo. Pedikura, manikura, jacuzziji, sproščujoče kopeli in masaže ki si jih lahko privoščite v dvoje.

Plaža

Maldivi so raj na zemlji, znani po lepih plažah bele mivke. Radi jih obiščejo mladoporočenci kot izbor poročnega potovanja. Znani pa so tudi po simboličnih porokah.

Paketi za mladoporočence

Chaaya Island polni penzion

Od 2.310 € na osebo
  • polet iz Benetk
  • prevoz do otoka
  • 7 nočitev s polnim penzionom
  • superior soba
  • organizacijo potovanja, stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem

Chaaya Island all inclusive

Od 2.600 € na osebo
  • polet iz Benetk
  • prevoz do otoka
  • 7 nočitev z all inclusive
  • superior soba
  • organizacijo potovanja, stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem