Hotel Hilton Seychelles Labriz Silhouette & Spa, Sejšeli
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ★
Cene
od 2.925 € na osebo
O hotelu

Lokacija
Silhouette otok je otok legend, mistike in tropske lepote. Hotel se nahaja na otočku Silhouette 20 km severozahodno od glavnega otoka Mahe. Vožnja z ladjico traja okoli 45 minut, možen je tudi polet, ki traja okoli 15 minut. Silhouette otok je bil včasih dom piratov in nasadov. Na otoku živijo 125 let stare gromozanske želve. Je privatni otok in je namenjen gostom, ki si želijo, luksuznih in intimnih počitnic.

Check in ob 14.00

Check out ob 12.00

Opis sob

Hotel ima 111 vil.

Vile v vrtu merijo 88 m2. Vil je 30 in imajo kopalnico s kadjo in posebej tuš, wifi, LCD, DVD, aparat za kavo in čaj, mini bari, sef, sušilec za lase, klimo, privatno teraso ter zunanji tuš. Od tu je le kratek sprehod do plaže. Vile ponujajo še 4 povezovalne vile, ki so namenjene za družine (2 družinski suiti). Vile imajo prekrasen pogled na Dauban hrib.

Vile na plaži merijo 101 m2. Vil je 63 in so enako opremljene kot vile v vrtu. Nahajajo se v bujni tropski vegetaciji in imajo pogled na morje. So le korak do bele peščene plaže in turkiznega morja. Tudi te vile ponujajo še 4 povezovalne vile, ki so namenjene za družine (2 družinski suiti).

Deluxe vile na hribu z zasebnim bazenom merijo 185 m2. Vil je 8, so namenjene tudi družinam in ponujajo 100% zasebnost. Vile imajo bazen in zunanji tuš. Kopalnice so prostorne in imajo dva tuša ter kad veliko za dve osebi. Idealne za večerno sproščanje v lastnem spaju. Sobe imajo poleg postelj še ogromne sofe. Vile imajo LCD, DVD, zabavni program, WIFI, aparat za kavo in čaj, sušilec za lase, klimo, mini bar. Poleg imajo še privatni gazebo, kjer lahko uživate ob pečenju jedi na žaru.

Deluxe vile ob morju z zasebnim bazenom merijo 185 m2. Vil je 9 in so korak od morja.  Vile imajo bazen in zunanji tuš. Kopalnice so prostorne in imajo dva tuša ter kad veliko za dve osebi. Idealne za večerno sproščanje v lastnem spaju. Sobe imajo poleg postelj še ogromne sofe. Vile imajo LCD, DVD, zabavni program, WIFI, aparat za kavo in čaj, sušilec za lase, klimo, mini bar. Poleg imajo še privatni gazebo, kjer lahko uživate ob pečenju jedi na žaru.

Predsedniška vila je omamljanje v vsakem smislu. Vila je na pobočuju od koder ima prekrasen pogled na indijski ocean in se razprostira na 1.090 m2. Vila ima dve spalnici, ki merita 150 m2, vsaka s svojo lastno kopalnico in teraso s pogledom na ocean. Dnevno sobo s polnim barom, ogromno jedilnco, kopalnico s tušem in ogromno kadjo. Vila ima največji privatni bazen na Sejšelih in privatni dostop do plaže ter osebnega služabnika.

 

Restavracije in bari

Lo Brizan Bar ob lahkih prigrizkih in pitju koktajla, uživajte ob živi glasbi v baru poleg bazena s čudovitim pogledom na ocean.

La Pizzeria v sproščeni otoški atmosferi okusite aromatično gurmansko pico, naravnost iz krušne peči. V piceriji ob bazenu dobite tudi različne prigrizke, ki jih strežejo tekom dneva.

Porotbello restavracija  sodobna italijanska kuhinja z izbranimi vini. Večerjate lahko v zaprtem klimatiziranem prostoru ali na terasi ob jezeru.

Sakura restavracija nekaj korakov stran od obale nudi odprto kuhinjo, kjer nudijo japonsko kuhinjo. Dobrodošli ljubitelji sušija.

Patio Service just for you uživajte ob vrhunsko pripravljenem kosilu v samotnem paviljonu kjer osebni kuhar in služabnik poskrbita, da vam ničesar ne bo primanjkovalo.

Portobello vinska klet ekskluzivno prizorišče kakovostnih in vrhunskih vin. Ob večerji s štirimi hodi v vinski kleti se boste razvajali s pokušino vin, ki vam jih bo priporočil hotelski sommelier.

Spa

Spa se nahaja v džungli na pobočju hotela in nudi tretmajske sobe s pogledom na gore. Poleg tretmajskih sob ponuja tudi jacuzzi, savno.

Hotelska ponudba

Badminton, PADI Center – potapljaški center, izposoja koles, križarjenje, ribolov, klub z otroke, knjižnica, medicinski center, fitnes, pohodništvo, otroško igrišče, piknik, bazen, kajaki, šah, butik, tenis.

Plaža

Bela peščena plaža.

Paketi za mladoporočence

Paketi za mladoporočence

Od 2.925 € na osebo
  • polet iz Ljubljane
  • letališke pristojbine
  • prevoz do letališča in nazaj (trajekt do otoka Silhouette in nazaj)
  • 7 nočitev z zajtrkom v vili v vrtu
  • organizacijo in potovanje ter stalno pomoč agencije Divine Travel