Hotel Lux Belle Mare, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ★
Cene
Od 2.700 € na osebo
O hotelu

Lokacija
Luksuzen hotel z vabljivo okolico na vzhodnem delu otoka v kraju Belle Mare. V visoki sezoni od oktobra do aprila je hotel krasen izbor za počitnice saj vas bo rahel vetrič hladil pred visokimi temperaturami.
Izven sezone od konca aprila do začetka oktobra pa je veter močnejši. Za tiste, ki niste ljubitelji vetra je lahko moteče.

Hotel Lux Belle Mare je primeren za družine kot za pare.

Hotel je v celoti prenovil sobe leta 2014.

Sobe
Prebudili se boste v jutro z nežnimi zvoki Indijskega oceana v sveže renoviranih suitah ali vilah hotela tropskega vzdušja. Vsak dan bo kot v raju.

Junior suite
Velikost 60m2, zakonska postelja, garderobna soba, luksuzna kopalnica z odprtim tušem in dvema umivalnikoma, kopalno kadjo in wc posebej.

Sobe se odpirajo na teraso s pogledom na tropski vrt in laguno.

Lagoon Suite
Velikost 90m2, zakonska postelja, garderobna soba, luksuzna kopalnica z odprtim tušem in dvema umivalnikoma, kopalno kadjo in wc posebej.

Prostorne sobe, ki se odpirajo na teraso s pogledom na laguno.

Honeymoon suite
Velikost 95m2, zakonska postelja, garderobna soba, luksuzna kopalnica z odprtim tušem in dvema umivalnikoma, kopalno kadjo in wc posebej.

Sobe namenjene mladoporočencem, ki bodo lahko uživali v romantičnih zajtrkih ali večerjah na terasi s pogledom na laguno.

Super LUX* suite
Velikost 240m2, privat jedilnica v dnevnem prostoru, posebej spalnica, kopalnica z dvema umivalnikoma in masažno kadjo, garderobna soba, terasa z izhodom iz dnevnega prostora in še ena velika terasa na vrhu sobe z masažno kadjo in opremljena z ležalniki.

Oprema sobe je prava umetnija iz Indije in nudijo eleganco in udobje. Terasa nudi izhod na tropski vrt in plažo, kjer boste imeli lahko privat butlerja, ki vam bo na razpolago pri vsaki vaši želji.

LUX* Vile
12 luksuznih vil s pogledom na morje so na novo renovirane. Vila ima privat bazen in vrt z zunanjim tušem in vsaka svojega butlerja, ki bo ustregel vsaki vaši želji.

Hotel ima v ponudbi
Velik bazen z ločenim delom za otroke, sauna, masaže, zdravilišče, kozmetični in frizerski salon, pralnico, čistilnico, trgovino, poslovno dvorano, možnost varstva otrok in otrški klub, menjalnica, strežba v sobo.

Restavracije in bari
Hotel Lux Belle Mare ima štiri restavracije, bar ob bazenu in cafe kotiček, kjer bodo stregli svojo pridelano kavo.

V glavni restavraciji s pogledom na laguno in bazen boste uživali v jedeh avtentične otoške kuhinje. Ob večernih urah in kozarcu dobrega svetovnega vina bodo popestrili vaš večer ritmi sega plesalk.

Restavracija na plaži je mediteranskega vzdušja, z novo ponudbo hrane in trospkih koktajlov.

Restavracija vzhoda je Azijska ponudba hrane. Prevladuje kitajska hrana, kjer poskušajo ponuditi moderno vendar še vedno avtentično ponudbo hrane.

Zadnja restavracija tudi s pogledom na laguno nudi hrano Indijskega oceana, ki je mešanica jedi z značilnimi zelišči in začimbami z dodatkom lokalnih sestavin.

Bar je renoviran kjer boste uživali v popoldanskem čaju in lahkih prigrizkih. V večernih urah so animacije.

Pravila oblačenja
V času zajtrka in večerje v restavracijah ni zaželeno biti v kopalkah. Moški ne smejo biti v natikačih in kratkih hlačah v času večerje.

Šport in aktivnosti

Brezplačne

Fitnes center, tečaji joge in tai chia, odbojka, namizni tenis, mini golf, vožnja s čolnom steklenega dna, smučanje na vodi, deskanje, pedolini, kajaki, snorkljanje, mini golf, tenis.

Za doplačilo po želji
Izposoja gliserja, potapljanje z opremo, ribolov, masaža in izposoja gorskih koles.

Plaža
Plaža je dolga in peščena pred hotelom opremljena z ležalniki, dežniki in brisačami, ki jih lahko menjate vsak dan.

Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

Od 2.700 € na osebo
  • Polet iz Ljubljane
  • Letališke pristojbine
  • 7 nočitev z zajtrkom v junior suite
  • Transfer od letališča do hotela in nazaj
  • Darila za mladoporočence (Tropski in okusen zajtrk ob bazenu, tečaj kuhanja (vegetarianski tečaj kuhanja s svežimi lokalnimi produkti), zabaven tečaj mešanja koktailov, zdravica ljubezni s kanapeji in šampanjcem na terasi vaše sobe, romantična večerja za par v restavraciji po izboru hotela (pijača ni vključena), brezplačna masaža za par 45 min (rezervacija storitve v času med 10.00 – 14.00)
  • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem