Hotel Salalah Rotana Resort, Oman
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ★
Cene
od 1.260 € na osebo
O hotelu

Dobrodošli v razkošnem Salalah Rotana Resortu v Omanu, kjer vas bodo sprejeli s tradicionalno toplino in prijazno omansko gostoljubnostjo. Nastanjen 5* resort ob obali indijskega oceana se lahko pohvali s 400 čudovitimi sobami in apartmaji, zgrajenih okoli lagune. Salalah Rotana Resort je 20 km slikovite vožnje oddaljen od letališča Salalah.

Salalah Rotana ponuja 400 sob in apartmajev, vse sobe imajo vključeno:

 • Brezžični internet v vseh sobah in na javnih površinah
 • IDD telefon z glasovno pošto
 • Sef v sobi
 • Satelitsko TV
 • Brisače in sušilnik za lase
 • Aparat za kavo in čaj
 • Dostop za invalidne osebe

Sobe

Klasična soba

Merijo 43 m2 in se nahajajo le nekaj korakov stran od bazena. Sobe imajo balkon ali teraso. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 40 -palčni LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Deluxe sobe Ocean Front

Merijo 43 m2 in imajo balkon ali teraso s pogledom na morje. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 40 -palčni LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Premium soba

Merijo 67 m2 in imajo čudovit pogled na bazen, vrt ali na kanale s pogledom plovnih poti. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 40 -palčni LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Premium soba Ocean Front

Merijo 67 m2 in imajo čudovit pogled na indijski ocean. Sobe imajo privatni balkon ali teraso. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 40 -palčni LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Deluxe Suita

Merijo 95 m2 in imajo čudovit pogled na bazen, vrt ali na kanale s pogledom plovnih poti. Sprostite se v elegantno opremljenem apartmaju z dnevno sobo in dvema kopalnicama. Hotel ima zasebno teraso ali balkon. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 2 46 -palična LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Premimum Ocean Front Suita

Merijo 95 m2 in imajo čudovit pogled na indijski ocean. Sprostite se v elegantno opremljenem apartmaju z dnevno sobo in dvema kopalnicama. Hotel ima zasebno teraso ali balkon. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 2 46 -palična LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Družinska suita z dvema spalnicama

Le nekaj korakov stran od bazena se nahajajo družinske suite, ki merijo 143 m2 in so idealne za družine. Prostorni apartmaji imajo veliko dnevno sobo, spalnico, sobo, zasebno teraso ali balkon, 2 kopalnici ter ločen WC. Sobam pripada, dnevno čiščenje, založen mini bar na zahtevo, osebni sef v sobi, založena mini bar na, 2 46 –palična in 1 40 - palčnega LCD TV, večjezični satelitski TV kanali, vključno z glasbenimi  kanali, brisače, sušilnik za lase, tuš ali kad, IDD telefon, likalnik in likalna deska , kilma, aparat za čaj in kavo, brezžični internet visoke hitrosti (ob doplačilu).

Hotelska ponudba

Fitnes center z osebnimi trenerji. Dva bazena, savne in parne sobe. Dva teniška igrišča, Zen Spa in Rotana Flipper otroški klub.

Restavracije in bari

Saffron

Restavracija ponuja zajtrke, kosila in večerje. Samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.30 ure, kosilo od 12.30 do 15.00 ure ter večerja od 18.30 do 22.30 ure. Zajtrki so polni zdrave, sveže hrane, kosilo in večerjo pa si lahko privoščite z izbiro različnih mednarodnih dobrot ob tematskih večerih.

Silk Road

Razveselite svoje čute z okusom različnih kuhinj kot so sredozemska, japonska in indijska kuhinja. Restavracija je odprta od torka do sobote od 19.00 do 23.00 ure.

The Beach Bar

Nahaja se na plaži in gre za sproščeno trendovsko restavracijo, ki poleg obsežnega menija nudi arabske jedi ter sveže morske sadeže. Poleg hrane pa imate še prekrasne pogled na indijski ocean.

Arabesque Lounge & Terrace

Sprostite se ob prijetni glasbi in koktajlu v čudovitem lounge opremljenem v čudovitem arabskem stilu. Lounge je odprt od 09.00 do 23.00 ure zvečer.

Coco Shack Beach Bar

Kul retro tropski bar je lociran na belem pesku Salalah plaže. Obdan z visokimi kokosovimi drevesi je idealen kraj za osvežilno pijačo ali hitri prigrizek.

Destination Dining

Vaša idealna zasebna večerja z osebnim butlerjem. Lokacijo si izberete sami, ponavadi gre za večerje na plaži ob sončnem zahodu. Velja le za predhodne rezervacije, ki so narejene 24 ur vnaprej.

 

 

Paketi za mladoporočence

Hotel Salalah Rotana Resort

Od 1.260 € na osebo
 • Polet iz Zagreba
 • Letališke pristojbine
 • 7 nočitev s polpenzionom v kasični sobi
 • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem

Opomba:

Možnost najema avtomobila za 7 dni od 300 €