Hotel Sands Suites Resort & Spa, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ☆
Cene
Od 2.800 € na osebo
O hotelu

Hotel s 4 zvezdicami se nahaja na zahodni obali otoka, na plaži Flic-en-Flac, in je popolna destinacija za pare, ki so želijo pobeg v mir, udobje in eleganco otoka. Ponuja vam pogled na laguno zaliva Tamarin, nahaja se 25km iz glavnega mesta otoka, ter 55km od mednaronega letališča. Sobe in celotno poslopje je bilo renovirano leta 2014. Z eleganto opremo in dovršeno arhitekturo, vam odstira pogled na naraven in čaroben Mauritius. 

Opis sob

Hotel ima 91 sob, ki ponujajo sanjave razglede in združujejo prostornost s stilom in eleganco.

Sobe

Superior suite
Vse superior sobe se nahajajo na 1. in 2. nadstropju in se raztezajo na 52,5m2. Vsaka soba ima privaten balkon s pogledom na morje, TV, klimo, kad in privatno kopalnico. V njej lahko spita 2 odrasla in otrok ali 3 odrasli.

Deluxe suite
26 elegantnih deluxe sob, z 52,5m2 prostora, se nahaja v pritličju hotela in ponujajo direkten izhod na plažo, privatno teraso s pogledom na morje, TV, klimo, kad in privatno kopalnico. V njej lahko spita 2 odrasla in otrok ali 3 odrasli.

Beachfront suite
Hotel ima 12 sob, ki imajo ekskluzivno locirano teraso s pogledom na plažo, TV, klimo, kad in privatno kopalnico. V njej lahko spita 2 odrasla in otrok ali 3 odrasli.

Exclusive suite
Za vse, ki si želite le najboljše, vam hotel ponuja Exclusive apartma. V apartmaju z 145m2 boste imeli razgled na ocean, dve spalnici, dnevni prostor in jedilnico, TV, klimo, kad in privatno kopalnico. V njem lahko spita 2 odrasla in otrok ali 3 odrasli. 

Hotelska ponudba

V hotelu boste našli 4 masažne sobe, lepotilni salon in savne,  3 restavracije, bar in vrsto športnih aktivnosti.

Restavracija in bar
Sand Suites Resort & Spa ustreže vašim gurmanskim čutnicam s 3 restavracijami, ki se dopolnjujejo. Tu boste našli vse od “A la carte” menija, indijskih okusov, samopostrežnega bifeja in svežih rib. V Doplhin baru boste lahko naročili kakšen prigrizek ali pa se sprostili ob koktejlih in domačem rumu.

Športne aktivnosti
Bližina plaže vam omogoča vrsto zanimivih vodnjih aktivnosti, za katere ni potrebno doplačati. Ponujajo smučanje na vodi, veslanje, jadranje, vožnjo s kajakom, surfanje na vodi, snorklanje, telovadbo v vodi, kataraman, potapljanje in vrsto izletov z ladjami. Za pristaše športa na kopnem, ima hotel tenis, odbojko in ping pong. Če bi se radi obdržali v formi, boste lahko zavili v fitnes, ki je odprt vsak dan od 8.ure pa vse do 20.ure.  Za bolj zahtevne, pa je na voljo tudi golf.

Plaža
Pride v sklopu hotela in ponuja vrsto aktivnosti.

 

 

Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

Od 2.800 € na osebo
  • Polet iz Ljubljane
  • letališke pristojbine
  • Transfer od letališča do hotela in nazaj
  • 7 nočitev s polpenzionom v superior suite
  • Darila za mladoporočence (sezonsko tropsko sadje, steklenica penečega vina, romantična večerja za par (pijača ni vključena)
  • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem