Hotel The Ravenala Attitude, Mauritius
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ☆
Cene
Od 2.250 € na osebo
O hotelu

Hotel Ravenala Attitude hotel s 4 zvezdicami, se nahaja se nahaja na plaži, na severnovzhodni obali Mauritiusa. Ponuja spektakularen pogled na gore, ki se dvigujejo za hotelom.

Hotel je bil v celoti prenovljen in ponovno odprt v oktobru 2015, sobe so tako zasijale v mirnih tonih modre in sive, prepletajočih se vezeninah in umetnosti, ki prikazuje življenje otoka. V svoji viziji združujejo bogato tradicijo z modernim notranjim dizajnom, izkušnja otoka pa se bo še bolj poglobila z izvrstno ponudbo restavracij in drugih aktivnosti.

Opis Sob
Hotel vam ponuja ubodne in prostorne sobe, v katerih se združuje moderen dizajn s tradicijo. V sobah prevladujejo zemeljski toni, ki ustvarjajo eksotično atmosfero. Ponujajo 272 različnih sob, ki so bile pred kratkim prenovljenje in dodelane. Vsaka soba ima svojo teraso ali balkon, klimo, minibar in plazma TV, z ločenim straniščem in kopalnico z tušem in banjo.

Couple Suite
Zbirate lahko med 130 sobami z 64m2 in dvema izbirama postelje- dvojno posteljo in dvema enojnima. 

Couple suite ob morju
Ponujajo 40 sob s pogledom na plažo, velikost vsake je 64m2. Sprostili se boste na dvojni postelji in uživali v pogledu na plažo z velike terase. 

Družinska soba
Teh je v hotelu 102 in so malo večje z 72m2. Izbirate lahko med različnimi posteljami- dvojno posteljo in kavč posteljo ali pa med dvema enojnima posteljema in kavč posteljo. 

Hotelska ponudba
Tu boste našli marsikaj za vsakogar. V hotelu se nahaja več restavracij in barov, za relaksacijo pa sta vam na voljo tudi wellness center z masažami, ter salon lepote.  Sprostite se lahko v dveh zunanjih bazenih (imajo tudi otroškega) ali pa se posvetite osebni vadbi v fitnesu. Za najmlajše imajo tudi otroški klub, kjer se bodo zabavali z različnimi aktivnostmi. 

Restavracija in bar
Ravenala hotel ima 10 različnih restavracij, vsaka izmed njih s posebno kulinariko in vzdušjem. Uživali boste lahko v gurmanskem doživetju tradicionalne hrane otoka, ponujajo vam tudi samostrežen bife,  italijansko kuhinjo, okuse Azije, na plaži pa si lahko privoščite hiter obrok z lahkim sveže pripravljenim sušijem in kakšnim prigrizkom.  7 izmed 10 restavracij ponuja ekskluzivno izkušnjo “Dine around”.  Za uživanje v kokteljih se lahko odpravite v enega izmed 6 barov hotela, nekateri ponujajo tudi pestro nočno življenje.

Športne aktivnosti
Pestra ponudba športnih aktivnosti vas ne bo razočarala: vse od tenisa, vožnje s kanuji, igranja odbojke, ribarjenja, potapljanja, deskanja na vodi in telovadbe v vodi, ljubitelji sproščanja pa ste vabljeni na jogo ob reki. Marsikatera aktivnost je zastonj, kakšna pa je možna z doplačilom.

Plaža
Pride v sklopu hotela in ponuja vrsto aktivnosti. 

 

Paketi za mladoporočence

Paket za mladoporočence

Od 2.250 € na osebo
  • Polet iz Ljubljane
  • Letališke pristojbine
  • 7 nočitev s polpenzionom v Couple suite
  • Prevoz letališče – hotel – letališče
  • Darila za mladoporočence (torba za na plažo, Attitude čaj, romantična večerja za par (pijača ni vključena ob rezervacijah polpenziona))
  • Organizacijo potovanja in stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem)