Hotel Le Duc De Praslin, Sejšeli
Kategorija hotela
★ ★ ★ ★ ☆
Cene
od 3.350 € na osebo
O hotelu

Lokacija
Hotel je idealno lociran ob kristalno čisti vodi in belem pesku na slavni Cote d'Or plaži. Le Duc de Praslin je kot nalašč, hotel za sproščujoč dopust. Hotel stoji v tropskem vrtu in je obdan s prekrasnimi orhidejami. V hotelu je 28 sob različnih kategorij, ki so moderno opremljene in so tako za pare kot za družine. Po nedavni večji prenovi in dodanih 12 sobah je hotel trenutno najboljši hotel s 4 zvezdicami na otoku Praslin.

Check in ob 12.00

Check out ob 10.00

Opis sob

Standardne sobe s tušem
Standardne sobe imajo satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, mini bar, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, mini bar, brisače za plažo, sef, teraso. Na voljo je 6 standardnih sob, velike so 65 m2.  Brezplačni WIFI je v sobah na voljo le eno uro. Soba sprejme največ 3 osebe.


Superior sobe z luksuzno kopalnico

Superior sobe imajo satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, mini bar, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, mini bar, brisače za plažo, sef, teraso. Na voljo je 20 superior sob, velike so 65 m2.  Brezplačni WIFI je v sobah na voljo le eno uro. Soba sprejme največ 3 osebe.

Honeymoon suite z zunanjim tušem v zasebnem vrtu

Suite za mladoporočenca imajo satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, mini bar, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, mini bar, brisače za plažo, sef, teraso. Na voljo so 4 suite, velike so 72 m2.  Brezplačni WIFI je v sobah na voljo le eno uro. Suita sprejme največ 2 osebi.

Družinski apartma z eno spalnico

Apartmaji imajo satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, mini bar, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, hladilnik, mikrovalovno pečico, brisače za plažo, sef, teraso. Apartma je velik 100 m2. Brezplačni WIFI je v sobah na voljo le eno uro. Sprejme največ 4 osebe. Apartma nudi eno zakonsko posteljo ter dve enoposteljni postelji.

Družinski apartma z dvema spalnicama

Apartmaji imajo satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, mini bar, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, hladilnik, mikrovalovno pečico, brisače za plažo, sef, teraso. Apartma je velik 65 m2. Nudi dve ločeni sobi in dva ločena WC-ja. Brezplačni WIFI je v sobah na voljo le eno uro. Sprejme največ 6 oseb. Apartma nudi eno zakonsko posteljo ter dve večji postelji.

Vila

Na voljo so 4 luksuzne sobe v velikosti 400 m2.  Vili imata satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, 2 popolnoma opremljeni kuhinji, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, hladilnik, mikrovalovno pečico, brisače za plažo, sef, teraso. Vile imajo zasebne Magna bazene, ležalnike, senčnike, brezplačen najem avtomobila. Sprejme največ 8 oseb. Možno je najeti vilo v prtljičju ter na prvem nadstropju ločeno 2x po 4 osebe.

Maison

Na voljo so 3 luksuzne sobe v velikosti 300 m2.  Maison ima  satelitsko TV, priklopno postajo za IPOD s CD predvajalnikom, telefon, 1 popolnoma opremljeno kuhinjo, sušilec za lase, aprat za kavo in čaj, klimo, hladilnik, mikrovalovno pečico, brisače za plažo, sef, teraso. Vile imajo zasebne Magna bazene, ležalnike, senčnike, brezplačen najem avtomobila. Sprejme največ 6 oseb.

Restavracije
Le Dauphin je glavna restavracija in se nahaja v osrčju hotela blizu bazena. Restavracija ponuja avtentično kreolsko kuhinjo in mešanico mednarodnih specialitet. Restavracija ima pogled na vrt, kjer raste več kot sto različnih vrst orhidej. Nudi morsko, kreolsko, azijsko hrano ter jedi na žaru. Samopostrežni zajtrk od 07.30 do 10.00 ure.

Hotelska ponudba

Izposoja koles, zunanji bazen, masaže, knjižnica, shramba za prtljago, menjalnica, pralnica perila, varstvo otork, internet (brezplačen wifi), trgovina s spominki.

Spa

V spaju ponujajo masaže z 100% naravnimi ayurveda zelišči, ter olji kot so kokosovo olje, limonina trava, ylang – ylang. Na koncu masaže se lahko sprostite v novem jacuzziju.

Plaža
Dve minuti hoje do bele peščene plaže Cote D'or.

Poročni paketi

Osnovni poročni paket Hotel Le Duc De Praslin, Sejšeli

Od 3.350 € na osebo
 • polet iz Ljubljane
 • letališke pristojbine
 • prevoz letališče – hotel – letališče (trajekt do otoka Praslin in nazaj)
 • 7 nočitev z zajtrkom v standardni sobi
 • civilni poročni obred (rezervacijo datuma poroke na matičnem uradu, organizacijo in pošiljanje dokumentov na Sejšele
 • izdajo uradnega poročnega certifikata z Apostille, po potrebi pošiljanje certifikata, priči na poroki
 • organizacijo obiskov lokalnih uradov in prevoze
 • stalno pomoč lokalnega partnerja in poročnega koordinatorja na Sejšelih
 • organizacijo potovanja
 • stalno pomoč Divine Travel pred in med potovanjem
 • okrasitev lokacije poroke
 • poročna torta (eno nadstropna)
 • steklenica šampanjca 

Dodatki

 • Frizer za nevesto 150
 • Ličenje 130
 • Poročni šopek in cvet za ženina 160
 • Šampanjec 750ml 160
 • Fotograf minimum 300 fotografij, dvd z vsemi fotografijami v nizki in visoki resoluciji 450