Zakaj se večina parov odloči za poroko na Mauritiusu?

Otok Mauritius je raj za razvajanje mladoporočencev. Majhen otok, ki nudi pester izbor izletov, obogaten s čudovito  naravo in bližnjimi manjšimi otočki, ponuja številne hotele, kjer bosta lahko doživela nepozaben poročni obred na najlepših kotičkih otoka in najbolj romantično poročno potovanje v dvoje.


undefined
Melanija in Bojan poročena na Mauritiusu

Mauritius je manjši otok, kjer so hoteli locirani po obalnem delu otoka. Ker pa je veliko hotelov, je tudi konkurenca velika. Prednost majhnosti otoka in velike konkurence je, da se hoteli konstantno obnavljajo in že hoteli s 3* lahko konkurirajo hotelom 5* na preostalih destinacijah.

Najbolj priljubljen med pari hotel s 3* je butičen hotel Le Recif
undefined

Luksuzen hotel Lux Le Morne 5* znan po gori Le Morne, ki leži na južnem delu otoka
undefined
Otok je znan po poročnih obredih in obiskih mladoporočencev, zato le njim ponujajo dobre popuste, kjer bosta za dosti manj denarja kot na preostalih destinacijah, dobila neprimerno bolj bogato ponudbo. 

Uživanje na plaži ob poslušanju tradicionalne mauritiuske glasbe
undefined

Številni hoteli ponujajo brezplačen osnovni poročni paket, ki lahko zajema storitve, ki si jih par v večini želi kot so šampanjec in poročna torta med obredom, glasba med obredom, romantična večerja na dan poroke ob svečah in dekorirana poročna lokacija na plaži.
Na Mauritiusu se najdejo manjši butični hoteli, ki so namenjeni le odraslim ali pa hoteli, ki ponujajo suite/vile na plažah s svojim zasebnim bazenom. Odvisno je od želja para in zneska, ki sta si ga zamislila za poroko v tujini.

Brezplačen poročni paket hotela Zilwa 4* vključuje dekoriran obok, kitarista med obredom, poročno torto in šampanjec. Sliki spodaj sta slikani leta 2016, ko smo imeli priložnost biti priča na poroki para Rosane in Marka. Izbor barv dekoracije poročne lokacije je njuna želja.
undefined

undefined

Ureditev dokumentov za poroko
Poroka na Mauritiusu je veljavna tudi v Sloveniji. Ureditev dokumentov za poroko je potrebna že pred odhodom na Mauritius, kjer par lahko le v eni uri pridobi vse ustrezne dokumente na upravni enoti. Vse napotke, da je ureditev dokumentov za poroko hitra in brez stresa, dobite iz strani poročnega agenta, kjer imata rezervirano izbrano ponudbo. Na sami destinaciji je celoten proces tudi voden iz strani lokalnih predstavnikov in poročnih koordinatorjev, ki so vam z veseljem na voljo celotno vaše potovanje.

Pari se med seboj zelo razlikujete, vendar vsak najde nastanitev, ki bo prispevala k čarobni izkušnji. Nekateri se želijo razvajati v sklopu hotela na najlepših plažah eksotičnih destinacij in takrat paru priporočamo izbor hotela z all inclusive ponudbo.
Drugi pari si želijo kombinirati potovanje z uživanjem v sklopu hotela in raziskovanjem otoka. Na podlagi želja para svetujemo različne lokacije otoka, kjer lahko vključimo oboje.
Nekateri pari pa si želijo manjši hotel, kjer ponudba ni pomembna in čez dan sami raziskujejo otok. Priporočamo ogled fotografij iz naše ponudbe. 

Za vsakogar se bo na Mauritius našlo, kar bi paru ustrezalo.

Na nižjo ceno ponudbe pa zadnje leto vplivajo tudi dobre povezave letov in dostopne cene letalskih vozovnic. Na Mauritiusu se lahko poročita že za 1.421 eur po osebi.