Zakaj poroka na Sejšelih?

Svilnate bele peščene plaže, kristalno čisto turkizno morje, romantične palme in objem blage tropske klime – dih jemajoče otočke Sejšelov imenujejo tudi raj na Zemlji. Imajo vse, kar si lahko želite za nepozabno poroko.

Sejšeli združujejo 115 otočkov, posejanih na 400.000 km2 v Indijskem oceanu. Od velikih, granitnih, do malih koralnih otočkov, ki kukajo iz morja, navdušijo s kombinacijo pristne naravne lepote in luksuza eksotičnega turizma. Poroka na Sejšelih je nepozabna izkušnja za vse, ki sanjarite o poroki na plaži, čeprav se obred lahko izvede tudi v hotelu, sredi bogate tropske džungle ali na bolj neobičajnih lokacijah za vse avanturiste. 

Poroka na Sejšelih – nekaj dejstev

Preverite, zakaj so Sejšeli ena izmed najbolj priljubljenih poročnih destinacij tako v svetovnem merilu kot tudi za nas. 

undefined


1. Poroka na Sejšelih je veljavna tudi doma

Poroka na Mauritiusu je v zadnjih letih v Sloveniji najbolj poznana kot destinacija, ki je uradno priznana tudi pri nas, a enako velja tudi za Sejšele.

2. Ureditev dokumentov zelo preprosta

Na upravno enoto odnesita potne liste, kopiji mednarodnega rojstnega lista v angleškem jeziku, potrdilo o samskem stanu v angleškem jeziku in morebitni ločitvi.

3. Dokumente urejata pred odhodom

Ko prispeta na Sejšele, vama ne bo potrebno urejati formalnega dela dokumentov na uradu, prepustila se bosta lahko užitku, sproščanju, pripravah na veliki dan in vajini ljubezni.

4. Poročita se lahko na najlepših plažah Sejšelov

V poštev pridejo vse tiste plaže iz razglednic, turističnih vodnikov in slik iz spleta, ki sta si jih tolikokrat ogledala in so vaju prepričale, da si želita poroke na Sejšelih!
Nekaj nam najljubših plaž: 

Plaža Baie Lazare, otok Mahe 

undefined

undefined

Plaža Anse Lazio, otok Praslin 

undefined

Plaža Anse Source D’Argent, otok La Digue

undefined

5. Cenovna dostopnost

Sejšeli veljajo za malo bolj luksuzno destinacijo, zato so tudi cene nekoliko višje, a še vedno dostopne, če si niste ravno zamislili zasebnega najema otoka.
Cene paketov, ki vključujejo polet iz Zagreba, prevoz do hotela, 7 nočitev z zajtrkom in poročni obred, se gibljejo že od 1.800 eur na par!

Preberite več o poroki na Sejšelih >>

MORDA VAS ZANIMA ŠE:

- Poroka na Sejšelih
Veljavnost poroke v tujini
- Poročne obleke poroke na plaži

Divine travel