5 trendov za poroko na plaži 2017

Pri nas se poletje počasi poslavlja, na idiličnih tropskih destinacijah iz naše ponudbe, na primer Mauritius, Sejšeli in Karibi, pa se začenja idealna sezona za poroko na plaži. Preverite, kaj je v trendu.

Poroko v tujini si večina predstavlja ob zvoku morskih valov in v objemu palm. Tropsko podnebje, peščena plaža in veter v laseh zahtevajo drugačno pozornost, kot na primer klasična cerkvena poroka. Tako make up, frizura kot obleka imajo svoje specifike – pripravili smo nekaj točk, ki zajemajo najbolj priljubljene, seveda pa boste najlepši, ko se dobro počutite in nosite svari, ki poudarjajo vašo edinstvenost ne glede na modo.

1. Zelen poročni šopek

Največji trend v letošnjem letu je poročni šopek brez cvetja! Neveste izbirajo preproste aranžmaje iz listov, vej in palm – veliko različnega zelenja z minimalističnimi dodatki. Cenovno vsekakor bolj dostopni od bogatega cvetja.

undefined

2. Cvetne krone

So zelo IN! Poleg barvnih ali belih cvetov so zaželeni tudi zeleni dodatki, ki jih nevestam vpletejo v lase. Zelo v tradicionalno lokalnem stilu Bahamov ali Havajev.

undefined

3. Tehnika ličenja, imenovana »strobing«

Nova tehnika je bojda nadomestila priljubljeno konturo. Gre za umetnost ustvarjanja popolnega žara z osvetljevalci, tako da ujamejo svetlobo na pravih mestih (npr. ličnice in nos), kar izgleda fantastično na fotografijah.

undefined

4. Čipka

Pisali smo že o poročnih oblekah, ki so najbolj primerne za poroki na plaži. Čipke so letos v modi - lahke, preproste, fine, odlično se obnesejo v vroči tropski klimi.

undefined

5. Rdeče ustnice s pridihom oranžne

Rdeča je v trendu! Na Bridal Fashion week 2017 so med modeli izstopale rdeče ustnice s kančkom oranžne, kar se je lepo podalo k belim poročnim oblekam in prevladujoče zelenim poročnim šopkom.

undefined

Preverite ponudbo potovanj za poroko v tujini >>

MORDA VAS ZANIMA ŠE:

- Poroka brez stresa - se sliši nemogoče?
- "Najina mavricijska poroka je bila sanjska"
- 10 stvari, ki jih morate doživeti na Sejšelih
- 5 TOP eksotičnih destinacij za poroko v tujini

Divine travel